Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, nektek is a...

Császárosok, nektek is a beteghordó előtt kellett teljesen pucérra vetkőzni a műtét előtt? Ti hogy éltétek meg ezt?

Figyelt kérdés
Ezen kívül bent volt a férjem és a szülésznő is. Nekem ez az egész nagyon megalázóan jött ki, tudom hogy hülyeség, de a mai napig rosszul érzem magam miatta... Az előző császárnál csak a nővér volt bent és rögtön rám is tett egy lepedőt, ez így nem zavart.
2015. márc. 5. 08:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mivel a második császár programozott volt eleve, ezért nem volt előtte vajúdás, erősebben éltem meg a külső hatásokat. Nem is az volt a legnagyobb rossz, hogy meztelenül látott, hanem az, hogy előtte kellett levetkőznöm premier plán. Jól voltam, úgy gondolom ezt sokkal diszkrétebben is el lehet intézni. Addig kimegy a szobából, amíg felfekszem az ágyra, vagy legalább félrenéz.

Ami egy eü dolgoznak természetes, nekünk nem feltétlenül az, mert a nagy átlag ritkán van ilyen helyzetben. A nőgyógyász más, ő orvos, uez az altatóorvossal a helyzet, műtősnők nem zavarnak, nők ők is. A másik császárnál jóval diszkrétebbek voltak, meg lehet csinálni...

2015. márc. 6. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
én szerintem a hálóingben voltam, csak fel volt hajtva, az biztos, hogy abban feküdtem fel az asztalra, egyedül, ébren voltam, de mondjuk nem rémlik, mi lett utána a hálóinggel, de az őrzőben volt rajtam valami, amikor a beteghordó átrakott az ágyra.
2015. márc. 9. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Most hogy beteghordzó vagy valaki más lát mesztelenül ... hát nem annyira kinos ha már voltál korházba.Én három éve sielés közben eltörtem a jobb kezem, 2 hétig voltam korházban. Tavalj bringázás közben 7 hónaposan eltörtem a bal kezem, a medence csontom és a válam, most tudom hogy hülye voltam,, 7 hónaposan az ortopédiára voltam beutalva, 4 hétig szinte meg sem tudtam mozdulni, minden nap reggel ki vittek a WC-re kakilni, de nem lehetett melettem mindég valaki, 4 hétig pelenkáztak mint a 2 éves kislányomat aki közbe szoba tiszta lett. Ilyen is van az életedben.
2015. márc. 14. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!