Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés indítás? Lesz ma baba?

Szülés indítás? Lesz ma baba?

Figyelt kérdés

Sógornőm 38 hetes kismama. Már egy hete bent van a kórházba.

Ma reggel megindították neki a szülést. De gyógyszert nem kapott csak "megpiszkálták" a babát.

Burkot repeszthettek?

Még teljesen zárt volt és a nyákdugó se távozott.

Ez így mennyi idő lehet mire kijön a kicsi?

Leírnátok a tapasztalataitokat?

2015. márc. 16. 09:11
1 2
 11/16 Wiky93 ***** válasza:

Nem kapott oxitocint? Nekem direkt bekötőtték, attól lettek! Bár már enyhe menstruációs görcsökkel mentem a szül.szobába.

Elég érdekes :( valószínűleg megcsászározzàk akkor ha semmi :(

2015. márc. 16. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, szinte biztos a császár, de, nem is értem miért várnak ilyen sokáig, el sem hiszed, mennyi problémát okozhat később a gyereknek egy ilyen elhúzódó vajjúdás!
2015. márc. 16. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
mizujs???
2015. márc. 17. 00:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi. Gyógyszert nem kapott. Igazság szerint nem vajúdik mert minden ugyan olyan mint az előző napokba. A magzatvíz se folyt el.

Gondolom majd holnap kap oxitocint.

2015. márc. 17. 00:42
 15/16 Wiky93 ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom de miféle kórházban van szegény? Hát teljesen lemeredtem... Ha megindították és nincs semmi fájás semmi tágulás akkor egyből kéne adni oxitocint.. Vagy már császár.. Hihetetlen mi ez a kórház :O A férje helyébe én már rég átvittem volna egy másikba.
2015. márc. 17. 08:22
 16/16 Wiky93 ***** válasza:
Ha burkot repesztettek akkor nem "folyik el" a magzatvíz, hanem csordogál :)
2015. márc. 17. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!