Vasárnap töltöm a 39. hetet és még nem akar kijönni a baba, terhességi diabéteszem van, (de inzulint nem kapok) és emiatt hétfőn indítanak oxitocinnal. Érdekelne, hogy hogyan ez másnál, máshol is így zajlott-e, aki cukros? Milyen az indítás?
Infúziót kapsz, ami elméletileg beindítja a fájásokat meg a tágulást. Nem mindig szokott ez az indítás sikerülni. Ha nem indul be a szülés, akkor pár nap múlva megint kapsz egy infúziót.
Semmi gond nincs ebből. Ne idegeskedj.
Gyors és könnyű szülést kívánok!
De arról van szó, hogy megindítják, mert itt a protokol szerint, aki cukros annak nem várnak a kiírt időpontig, ami nekem j.hét csütörtök, hanem, ha nem bújik ki spontán, akkor indítják.... akkor lehet császár lesz a vége?
köszi
Én cukros vagyok. Nekem nem mondták, hogy megindítanák majd, de a császárt már említették, mert nagyon nagy a babám. A tiéd mekkora?
33 hetes
Nekem is volt terhességi cukrom, mégsem indították a szülést. Pedig riogattak a baba méretével.
4 nappal hordtam túl, természetesen lett meg 4000 gr, 61 cm.
Én is cukros vagyok, de nekem nem indítják előbb, csak nem hagyják túlhordani.
33 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!