Szülés indítás? Lesz ma baba?
Sógornőm 38 hetes kismama. Már egy hete bent van a kórházba.
Ma reggel megindították neki a szülést. De gyógyszert nem kapott csak "megpiszkálták" a babát.
Burkot repeszthettek?
Még teljesen zárt volt és a nyákdugó se távozott.
Ez így mennyi idő lehet mire kijön a kicsi?
Leírnátok a tapasztalataitokat?
És miért került be 38hetesen?
Szülésindítás=burokrepesztés Innen már nincs visszaút jön a baba :)
Én kislányom elég jól érezte magát a pocimban. Kiírt időpontig nem történt semmi...másnap mentem a kórházba, onnantól naponta nst vizsgálat, 5-ik nap befektettek, aznap kaptam prosztin tablettát lettek tőle fájásaim de rendszertelenek voltak l, se tágulás semmi. Másnap pihi, kövi nap ugyanúgy felhelyezték a prosztin, akkor még fájásaim se lettek. Így mondták, hogy másnap reggelre úgy készüljek, hogy indítás lesz. 9:30kor burkot repesztettek, 16:47 kor megszültem :)
A nyákdugó nem téma, nekem se távozott..
Visszatérve az én szülésindításomhoz, hogy nem igen akartam tágulni, adtak oxitocint, egyfolytába növelték az erősségét, mert nem tágultam... Nézték a kicsi szívhangját (nst) aztán járkálhattam (tologathattam a állványt amin az oxitocin folyt belém) aztán megint szívhang..labdán is vajúdtam, babaszívhang (nagyon gyorsan telt az idő) aztán vizsgálat után kérdezte a doki akarok e f.csillapítót, elmondta, hogy miért jó stb, kértem, aztán mentem a kádba vajúdni, már itt olyan kába voltam, félig nyitott szemmel beszéltem a párommal..aztán jött a szül.nő, hogy vissza tesz nstre mert 1óránál tovább nem lehet a vízben lenni, utána vissza mehetek(én meg csak csodálkoztam, hogy 1órát voltam a kádban..kb 20percnek se tűnt) na feltettek nstre és az első fájásnál nyomnom kellrtt, mire a szül.nő mondta, hogy ez már tolófájás, hűha mondom.. Nyomtam még vagy 2t aztán látta a kis fejét, meg is fogtam a haját, aztán mondta, hogy percek kérdése és kint a baba :) (bocsi ha most ezzel untattalak..)
De a lényeg, hogy ma baba lesz :)
Rosszak a laborba a májnak az értékei és ezért van bent.
És tovább romlott neki.
Csak azért kételkedek mert azt mondta neki a doki ha ettől nem indul meg akkor majd holnap.
Akkor ezek szerint nem biztos, hogy baba lesz belőle ma még így se?
Egyáltalán nem untattál a történeteddel :)
Csak az a furcsa nekem, hogy semmi gyógyszert semmit nem kapott. És emiatt vagyunk elbizonytalanodva, hogy meg-e lesz ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!