40+5 vagyok,1111-es méhszájértékkel. Ti szexelnétek, hogy beinduljon a szülés. Megmondom őszintén az utóbbi 5 hétben nem mertünk, mert azt mondták, hogy nagyon lent van a baba feje. Nem okoz gondot, hogy már nyitva van a méhszáj, vagy ez direkt jó?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 13:02
1/7 anonim válasza:
amíg a dokid nem mondja, hogy tilos, addig lehet szexelni. :)
2/7 anonim válasza:
ja,direkt jó nyitott méhszájjal! hátha befertőzitek a magzatburkot! legyen eszed és bírd már kivárni az idődet!!!!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott dokim, mástól meg nem akarom megkérdezni :)
Csak amiatt aggódom, hogy ha nyitva a méhszáj, akkor nem okoz gondot a sperma felkerülése? (fertőzés, stb.) Vagy direkt ez indítaná be a szülést?
2012. okt. 2. 13:16
5/7 anonim válasza:
a sperma puhíthatja a méhszájat de te már nyitva vagy vagyis árthat. orgazmus viszont mehet,az összehúzódásokat csinál és ha nem is indítja be a szülést,te ellezulsz, a méhed meg gyakorolhat :) orális szexszel,pettingel. sztem a hüvelyedbe már ne menjen be senki-semmi/bocsi nem tudtam jobban megfogalmazni../
6/7 anonim válasza:
Én is 5 nappal hordtam túl,de végül indítva szültem. Na de hogy válaszoljak is, én nem mertem már ekkor szexelni. Nyitott méhszájnál nagy a fertőzés veszély!!!! Most már bármikor szülhetsz, inkább lépcsőzz, mozogj, vagy csak óvszerrel próbálkozz. De annak megint nem sok értelme van,mert pont a sperma kellene.. Könnyű és gyors szülést kívánok!
7/7 anonim válasza:
Jaj,64%-os,ne okoskodj már!Nekem is ezt javasolta a dokim pont ilyen értékem volt(1111).Gumival cseszheted,mivel a spermiumokban vannak olyan anyagok,amik beindíthatják.Végül múlt héten pénteken szültem meg,igaz,nem jutottunk el a szexig,én 39+1 voltam.3gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!