Van köztetek olyan akinek szülés előtti nap még ZÁRVA volt a méhszája, másnap meg már szült is?
Figyelt kérdés
40+3 napos vagyok, sajna még mindig zárva.Jóslóim vannak ,a mai ctg-n egy 80as erősségűt mutatott a gép, ha jól tudom az alsó sorban lévő élesen felnyù "vonal" azt jelzi...2012. febr. 12. 15:27
1/11 anonim válasza:
Én így jártam méhszáj ügyben. 40+6 napnál még semmi, 7. nap éjjel mentünk szülni. MMikor beértünk a kórházba, bő 2 ujjnyira voltam, mire beért a fogadott dokim (kb. 30 perc) 3 ujjnyinál jártam.
2/11 anonim válasza:
Én zárva is maradtam. Császár lett belőle.
3/11 anonim válasza:
40+2 naposan megrövidült méhnyak, de teljesen zárt méhszáj, másnap elfolyt a magzatvíz, 3,5 óra alatt meglett a babánk, első babaként
4/11 anonim válasza:
Barátnőm a 38. héten szült, mikor beértek a kórházba, totál zárt volt, aztán 3 óra múlva megvolt a baba!
5/11 anonim válasza:
Délelőtt még teljesen zárt voltam, este kezdtem fájogatni, másnap délben lett meg a lányom. Első szülés volt így, a másodiknál már hetekkel előbb nyitva voltam picit.
6/11 anonim válasza:
Keddi NST-n teljesen zárt voltam, szerdán hajnalban elment a nyákdugó, estére meglett a kisfiunk! 39+5 voltam akkor.
7/11 anonim válasza:
40+2 re szültem.
Soha nem volt egy jóslóm sem.Hajnal 1-kor kezdődtek a fájások. 4-re bementünk a kórházba,az ügyeletes doki azt mondta teljesen zárva vagyok,ma még nem szülünk,majd feltűnt neki,hogy elfolyt a magzatvíz (én nem vettem észre).1 óra alatt teljesen kitágultam,de végül császár lett.
Könnyű szülést neked.
8/11 anonim válasza:
Én is teljesen zárt maradtam, ráadásul a baba sem fordult be, így maradt a császár, bár egyéb problémák miatt korábban is azt preferálta az orvosom. Nekem fájásaim sem voltak.
9/11 anonim válasza:
A 33.héten már 1000 volt a méhszájértékem, a doki attól félt, hogy megszülök. Ennek ellenére a kiírt napon még mindig teljesen zárt voltam (pedig jóslóim is voltak rendesen). Aztán majdnem 8 órás vajúdás után megszültem.
10/11 anonim válasza:
Nekem zárva is maradt, 16 óra alatt sem tágultam. Elfolyt a magzatvíz, rendes fájásaim voltak, de semmi. Császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!