Kórházban szülés után a kismama kérésére haza lehet menni a babával már másnap?
A barátnőmnek is ez a terve.
Ha minden oké,akkor saját felelősségedre haza kell engedjenek,legalábbis ő ezt mondta nekem.
14 hós kicsi fiú anyukája
Kérlek, írd meg, hogy sikerült e neki!
Köszönöm!
Hát ezen nincs minek sikerülnie. Erőszakkal, bilincsben nem tartanak ott senkit, hidd el. Ha haza akar menni, hát fogja a gyerekét 8az övé, nem tehetnek semmit) és hazamegy.
Maximum aláíratják, hogy saját felelősségre és figyelmeztetik az esetleges következményekre. Ennyit tudnak tenni.
Nekem Székesfehérváron azt mondták, hogy én nyugodtan hazamehetek, de a gyereket nem adják oda. Ez van, megtehetik. Egyébként én csak 2 napot voltam bent, mert éjjel 11-kor szültem, és azt a napot is beszámították. Az anyagcsere vizsgálatot már itthon kellett megcsináltatnom a gyermekorvossal. Meg itthon lett sárga a gyerek, azt sem tudtam mit kezdjek vele. Szóval szerintem azért nem véletlen találták ezt ki, valahogy csak ki lehet bírni.
Reméljük most jobb lesz neked is. Nekem nem voltak olyan rossz tapasztalataim, elég normális szobatársakat fogtam ki.
Utolsótól érdeklődöm, hogy milyen törvény alapján tehetnék meg, hogy nem engedik haza a gyerekedet?
Te vagy a szülő, gondviselő, így neked JOGODBAN ÁLL megtagadni az ellátását. Csak életmentés esetén veszik el ez a jogod, bár talán még akkor se... Gondolok itt arra, amikor vallási okból megtagadja a gyerekének a vér adását pl.
Szóval nem kell nagy faxnit csapni a dolognak, viszed a gyereket haza és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!