Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg szülés után másnap...

Tényleg szülés után másnap estig székletet kell produkálni? És ha nem megy, mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Nekem alapból nehéz, van hogy 4-5 nap kimarad, így volt gyerekkorom óta... 20+2 hetes.
2010. júl. 8. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

azt mondta anno egy biológia tanárnőm, h akinek gyerek kora óta így állt be, annak ez normális....

....egyébként elméletileg igaz, nekem is másnap reggel odaadták a hashajtó szirupot, aminek köszönhetően teljesen felfújódtam, aztán nem nagyon sikerült semmi....én idegen helyen nem is nagyon tudok.....szülés előtt volt, utána meg mikor hazaértem első dolgom volt h elmentem a jól megszokott otthoni vécére.....

mikor kérdezték én mondtam, h igen volt, de nem nagyon vallatnak, én nem akartam beöntést kapni, úgy gondoltam most tőlem ne várják....szóval ne aggódj előre!

2010. júl. 8. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a 3 napra kellett produkálni, de akinek nem ment kapott egy port amit vízbe kellett feloldani és azt meg kellett innia!
2010. júl. 8. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi kaptunk egy zöld bogyót. nem kérdezték, hogy kell e, esetleg valakinek volt e széklete. Azt sem tudtuk, mire való. Sajnos a szobatársamnak már előtte is ment a hasa, gondolhatjátok utána mennyit szaladgált:(( Én meg előtte bevettem egy kis Laveolac szirupot, nehogy emiatt ne engedjenek haza időben. Hát én sem voltam egy pár óráig "elérhető":)))

Azóta is tartjuk a kapcsolatot és most már jót nevetünk rajta, 5 hónaposak a babáink:)

2010. júl. 8. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megettem egy csomag aszalt szilvát, és hatott!
2010. júl. 8. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, mindket szules utan kellett, pedig kulonbozo helyen szultem.

Nekem nem volt gondom, de nem szivesen hashajtoztam volna.

Esetleg vigyel be magaddal glicerines kupot, kevesbe drasztikus, mint a hashajto.

2010. júl. 8. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Elviekben igen, minden nap megkérdezik, hogy volt-e székleted, de nem ellenőrzik. Nekem alapból mindig székrekedésem van, nem is sikerült ott bent, de attól még hazaengedtek.
2010. júl. 8. 21:18
 7/11 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nálunk ricinus volt, és nagyon figyeltek a székletre (na nem ellenőrizték vizuálisan, csak minden nap rákérdeztek), elvileg addig nem engedhetnek haza, amíg nem mondod azt, hogy megvolt (persze hazudhatsz is, de saját érdekedben ne tedd). De nem kötelező, hogy egy napon belül meg kell lennie az első székletnek.
2010. júl. 8. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk nem másnap kell,hanem 2-3 nap ,szóval akkor engednek haza csak ha volt széklet.Adnak székletlazító bogyót(Tiszaszen)Én "idegen" helyen nem tudok :) mégis sikerült.
2010. júl. 9. 08:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott is másnapra kellett produkálni.Abban a kórházban ricinus olajat adtak két kanállal.
2010. júl. 9. 08:28
 10/11 anonim ***** válasza:

érdemes készülni valami házi dologgal..:)...ami neked szokott használni....:)....engem a szirup teljesen gallyra küldött, felfújt, de nem hatott, körülöttem meg mindenki rohangált......szóval gondoskodj valami hazairól, 3:1-ben kávé v ami tuti.....

egyébként azt mondják, h a méh összehúzódását elősegíti, ha üresek a belek, de kérdem én ha előző nap hasmenésem volt, szülés előtt beöntés hajnal 3-kor, akkor másnap reggel 8-kor miért kell hajtani az embert?....ne aggódj, szerintem az ember jobban ismeri magát...:)

2010. júl. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!