Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek feltűnt milyen sok a...

Nektek feltűnt milyen sok a császáros manapság?

Figyelt kérdés
Legalább 7 fiatal anyukaismerősöm van, ezek közül egy kivételével mind császárral szült.Ennyire "ggyengék" vagyunk mai nők vagy mi lehet ennek az oka? Nem célom vitát szítani császár kontra természetes szülés között, pusztán csak feltűnő, hogy nagyon sok a császár manapság.

2015. febr. 11. 05:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Bocsi elirtam, veletlenul oda utottem egy kettes szamot.

De latod a te problemaddal van tele egy kerdes. Ha ennyi duh, es fajdalom van benned. Most is ahogy nekem valaszoltal, erzodik a duhod. Megis itt egy kerdes, kinek mi a velemenye mitol van ez, es h feltunt-e? Erre mar oldalakon keresztul te kerultel a kozeppontba, a te problemadrol szol az egesz. Szemelyeskedsz es duhongsz folyamatosan. Nem gondolod meg mindig h problemaid vannak? Nem veszekedni akarok, hidd el az nem ilyen lenne, meg amugy is miert tennem? Nekem nem lesz jobb. Nem ertelek komolyan. De te tudod. Nem is akarok ebbe melyebben belemenni. Mivel nyiltan leirtal sok dolgot arra reagaltam. Ilyen egyszeru. Ha nem akartad volna h irjanak ra, akkor nem irod le ide. Ilyen egyszeru. Ezt latom, ezt szuromle a szavaidbol. Kicsit nezz magadba, milyen stilusban beszelsz, es h irsz dolgokrol. Nem nalam vannak gondok. Szep estet kivanok neked.

2015. febr. 20. 22:13
 42/51 anonim ***** válasza:

:)

Én vagyok a 35-ös, aki nem ugyanaz mint a 30-as. A 30-as valóban feszült levelet írogat, és frusztrált a császár miatt. Én (a 35-ös) pedig tényszerűen leírtam, hogy szültem mindkét módon, boldog vagyok, hogy szülhettem császár után simán, hogy az orvosok sportot űznek az indokolatlan csaszárból, különben nincs vele semmi gond, csak tényleg legyen oka....

Nekem nem okoz gondot, hogy a 4 gyerekemből 3-at császárral szültem. Értelmes, okos mind, ez a lényeg!

2015. febr. 21. 08:29
 43/51 anonim ***** válasza:
Bocsi igazad van, 30asnak akartam írni téged 35-ös nem akartalak beleírni. Elnéztem a számokat. Nem is szeretem szám szerint nézni a válaszokat. Mindig sikerül belezavarodnom. :) 35-ös válaszoló ne haragudj h téged írtalak, nem volt szándékos. :)
2015. febr. 21. 08:54
 44/51 anonim ***** válasza:
0%

38,41,43 valaszolo.Szerintem veled is baj van ha ennyire ki vagy elezve a 30as valaszolo bejegyzeseire.O csak leirta hogy az ismerosei beszologattak neki a csaszara miatt,leirta a szuleset es azt is hogy vettek egy hazreszt,oda vittek a babat a korhazbol amit szepen felujitottak.Semmi gond nincs az o nezpontjaval es azzal sem hogy meg akarja probalni a huvelyi szulest.Nekem is van olyan anyuka ismerosom akit megviselt a csaszar de olyan is aki direkt hajazott a csaszarra.Egyebkent ez egy anonim oldal mindenki annyit ir amennyit akar.Nem kell ilyenen fennakadni.

Birom amikor ezen az oldalon mindig felbukkan valaki aki:

-lepontozza azt,akinek nem szimpatikus a valasza

-minositi mas irasat,vitat kezdemenyez (mint ahogy most is tortent)

38as,te pedig folyton azt szajkoztad hogy a 30as miert lesz duhos.Neked mi kozod hozza hogy o mien huzza fel magat?Nem az o maganugye veletlenul?Szerintem igen.Te miert analizalod a 30ast?

Tempermanetumosabb anyuka akinek hatarozott velemenye van a szulesrol.Ez miert rossz?O nem bantott teged,nem szemelyeskedett csak a velemenyet irta le.

Az meg hogy terapiara akarod kuldeni meg egy kesz gyerekes vicc.Jot rohogtem amikor elolvastam a soraidat.Tan nem egy pszichologushoz van szerencsenk?

Olykor felbukkannak okostojasok akik mindig mindent jobban tudnak mint mas.Ugy latom erre a hetvegere is kijutott a humorbol :D :D lol

2015. febr. 21. 18:44
 45/51 anonim ***** válasza:
55%

Kedves utolsó!

Én értem a 38-ast, mert a kérdező csak egy ártatlan kérdést tett fel, hogy "feltűnt-e nektek".....és igen, feltűnt, tényleg sok az indokolatlan császár.....

Nem kérdezte senkinek a saját sztoriját, és nem minősített senkit...

Akkor a hozzászólások is legyenek indulat mentesek, és tényszerűek, ha lehet, és ne arrogánsak....ennyi,

2015. febr. 21. 23:31
 46/51 anonim ***** válasza:
Kedves 45-os valaszolo, pontosan jol megfogalmaztad amire gondoltam. Tul sok a szemelyeskedes, tele van indulatokkal, es az egesz kerdes ra iranyul. Amit senki nem kerdezett. Mindegy isa 44es valaszodon jot nevettem, de ilyen is kell azert. :-) Nem is erdemes a tovabbiakban foglalkozni vele. Sajnos sokan szenvednek ertelmezesi problemakkal. A foglalkozasom ismet egy olyan tema ennel a kerdesnel h nem ide tartozik es a kutyat se erdekli. ;)
2015. febr. 22. 06:57
 47/51 anonim ***** válasza:
a 29es is leirta a szules tortenetet az miert nem baj?aki meg belemerul reszletekbe azt meg mindjart le kell hurrogni.Nem szemelyeskedett a hosszu valaszolo sem csak reagalt a kerdesre meg utana arra is amikor beszolt neki a 38as.Es igen sok a csaszaros manapsag.A biztosito v allam tobbet fizet a dokiknak csaszar utan mint a huvelyi utan.Csupan ez a titka sajnos.
2015. febr. 22. 21:07
 48/51 anonim ***** válasza:
Annyit mondok a 30as valaszt olvasd el ujra. Abbol indult az egesz, nem onnan ahonnan a hosszu sztorijat kezdte.
2015. febr. 22. 23:07
 49/51 anonim ***** válasza:
Igen elolvastam ujra es a tobbit is.A 8as is magara vette es azzal kezdte a komentjet h 'ezek szerint en szar anya vagyok..'Elhiszem h a kerdezo nem provokativ kerdednek szanta,de a csaszarod anyukak egy resze ugrik az ilyen jellegu kerdesekre.Azok akiket ez megviselt.En is ismerek parat akiket lelkileg gallyra tett ez az egesz es nem szeretik ha beszelnek vagy minositik a szulesuket.Nem a vagas zavarja ezeket a noket hanem maga a teny h ok nem tudtak rendesen szulni ahogy 'kellene'termeszetesen hanem mutettel.Most mar erted a logikat mert ugranak nehanyan feldulva?mashol is ez megy.Azert az jo hogy sok a sikeres sima szuled csaszar utan es ha valaki ettol boldog hat legyen.Az o dolguk.
2015. febr. 22. 23:53
 50/51 anonim ***** válasza:

35-ös vagyok:

Hát azzal én vitatkoznék, hogy "sok a sikeres sima szülés császár utan". Meg sem engedik, automomatikusan programozott császár a következő! Nagyon kevés az a hely, ahol meg lehet próbálni megszülni a következő babát. Hiszen már első babáknál is rögtön császároznak, hát még ha ezt megelőzte egy császáros baba...

Egy csomó kérdésnél derül ki itt a gyakorin, hogy első baba és már a 30. Héten tudja, hogy programozott császár lesz! Kérdezem én, honnan???

Még semmi nem történt, honnan tudja az a rengeteg kismama, hogy ő nem tud szülni???

Jó lett volna erről a témáról beszélgetni, és nem személyes sértődesekre terelni a "szót"...

2015. febr. 23. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!