Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nálam is eltarthat ilyen...

Nálam is eltarthat ilyen sokáig a vajúdás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párommal nemrég döntöttük el hogy szeretnénk babát. Kicsit félek a szüléstől. Anyukám 14 óráig vajúdott mire megszülettem. Így nekem is ilyen sokáig fog tartani vagy nincs ebben semmi "öröklendő"?

2015. jan. 2. 17:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az EDA az olyan hogy a gerincedbe bevezetnek egy vékony csövet amiben megy beléd az erzestelenito , mielott azt megkapod 4-5 helyre szúrtak lidokaint. Nem fajt, nem is érdekelt igazából :D le kellett hajtanom a fejem es nem lehetett megmozdulni ha fàjàsom volt sem , mert akkor nem hat. Hat nekem jött közben fajas , nem is mozdultak meg, de megis csak a fel oldalak bénította le. De hidd el az is nagy megváltás volt. Akkor adjak be ha mar 2 ujjnyira nyitva vagy, de még nem vagy nyitva 3 ujjnyira mert akkor nem érzed a toló fàjàsokat . Na hat en mar bő 3 ujjnyira voltam amikor megkaptam, nem nagyon éreztem a tolófájast mondtak hogy most jön egy fajas akkor nyomjak. 2 kellett nyomnom es kint is volt a lanyom :)
2015. jan. 4. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!