Nálam is eltarthat ilyen sokáig a vajúdás? Többi lent.
van akinek egy két óra és kint a baba. van aki napokig vár arra hogy kibújon a babája.
a 14 óra szerintem sem vészes. nem mondanám soknak.
Másfél napos vajúdás után , sürgősségi császározással született meg a lányom.Másfél év múlva szintén császárral született meg a fiam.Nem bántam meg.
Mindenki fél a szüléstöl, még az is akinek egy nehéz kakilásnyi szenvedéssel jön a baba.
Az első babám 5 nap vajúdás után lett meg, burokrepesztés és oxitocin segítséggel, mert nem tágultam.
Második babám simán 8 óra alatt.
A harmadik babám 2 és fél nap után lett meg, minden nélkül.
14 óra az baráti :) én 17 órát vajudtam, ez egy könnyű szülés... :) egyébként az eleje nem vészes, szóval ne úgy képzeld el, hogy a 10en akárhány óra egy borzalom. először csak 20-10-5 percenként jönnek a fájások, azok közben még vigyorogni is tudsz és örülsz, hogy lassan túl leszel rajta. majd jön a 3-2 percesek, na azok húzósak, de az csak 1-2-3 óra... :)
na mge van aki 5 percesekkel kezd, nekik hiába rövidebb a vajúdás mondjuk 10 órával, de sokkal intenzívebb az egész. nem biztos, hogy az jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!