Közel lehet a nagy nap?
Nem tudom, de kábé nálam is ez van, de én mondjuk nem vettem észre, hogy leszállt volna a hasam, elsővel tapasztaltam ilyet, de én úgy tudom, a has akkor száll le, mikor a baba feje beilleszkedi a helyére és 1. babánál már ilyenkor általában be szokott illeszkedni, de 2.-nál általában csak a nagy napon, vagy vajúdás közben.
Neked első baba?
Jóslók sajnos nem garancia, valakinek elég korán elég sokáig vannak. Nehezen mozgás meg már 36 hetesen természetes is:D Ahogy az éjszakai nem alvás is, mert nyom a baba, mozog éjjel, nem kapsz levegőt, izgatott is vagy, stb.
Néha van egy-egy fájásom nekem is, nehezen mozgás-alvás már jó ideje megvan.
36+4 hkm
Mikorra vagy kiírva? Én dec 23-ra.
Nekem is le volt már szállva ekkor, és a pocakom is duráb keményedett. Aludni persze én se bírtam már rendesen, de menni is megerőltető volt. Az orvosom csak napokat, max 1 hetet adott, de 38+6 hetesen született meg.
Látod, van miden féle, kinek ilyenkor már kibújik 38 hét körül, kinek meg indítani kell, mert jócskán túlhordta.
Jön, ha jönnie kell, bár tudom, nehéz.. Én is alig vártam már. Azért is, hogy láthassam és azért is, hogy "könnyebb" legyek már.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!