Gyerekem jövő hónapban 2,5 éves lesz, és még közel nem vagyunk a szobatisztasághoz. Ez nagy baj? A tiétek mikor lett szobatiszta?
2,5 éves kora után 2 héttel lett szobatiszta a kislányom 2-3 nap alatt. Őt sem érdekelte, nem is gondoltam, hogy sikerülni fog, mert tök jól elvolt a pelenkába. Egyik nap levettem róla, ha nem jött volna be, visszaadom és vártam volna vele 1 hónapot.
Nem baj, ovira kell szobatisztának lenni. Próbáld te is levenni róla a pelust, hátha úgy jársz, mint én :-).
Sok sikert!
Az enyém két hét múlva tölti a 3 évet, most mondom már rá, hogy talán szobatiszta. Ez nekünk nem egy hét alatt ment.
A jó idő beköszöntével próbáld meg levenni róla a pelust, és ne keseredj el, ha pár nap alatt nem szokik le, hidd el, előbb-utóbb menni fog.
Eyném június elején lesz 3éves és sehogyan sem állunk. MIóta kistesó van- visszafejlődött....
Ha jön a nyár próbálkozni fogok, ha addig nem megy magától.
Te simán ráérsz ezzel a nyáron foglalkozni- ne stresszeld magad maitta és a gyereket meg főlet.
Nem vagytok elkésve, nyugi!!
A lányom 3héttel múlt 3éves,és teljesen pelenkás!:( Igaz belepisil a bilibe,de csak ha ráültetem. Magától soha nem szól,és a kakálni csak pelenkába hajlandó.
Próbálkoztam hogy pelenka nélkül legyen,de abszolút nem zavarta sem a pisis sem a kakis ruhája!:( Kb 2hét után sem haladt sehová,és utána visszaadtam rá a pelust. Pedig azt mondták hogy zavarni fogja ha bepisil! Hát őt aztán nem.....
Nagyon el vagyok keseredve mert e miatt csak szeptemberben mehet oviba,feltéve ha addig szobatiszta lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!