Ha bölcsődébe akarom adni a gyermekemet, de nem szeptembertől, hanem pl. jövő év januártól, akkor is most kell jelentkeznem? És egyáltalán lehet így kérni? És mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 23:17
1/4 anonim válasza:
Igen most kell.
Mindkét szülőtől munkáltatói igazolás, orvostól igazolás, hogy minden oltást megkapott.
Ja és reménykedni, hogy felveszik.
2/4 anonim válasza:
Igen, minél előbb, mert a bölcsődei helyeket leosztják, és csak akkor lehet esélyed, ha a szeptemberben bekerültek közül valaki úgy dönt, hogy mégsem odajár a gyerek, vagy év közben elköltöznek.
3/4 anonim válasza:
Én kb. 3 hónappal előtte telefonáltam a bölcsi vezetőjének, hogy februártól szeretném, ha odajárna a kisfiam. Simán bevették Őt!!! :)
Kell: munkáltatói, orvosi igazolás, GYed lemondása - de úgyis mondják majd, hogy miket kérnek.
Hívd fel őket!!!!
4/4 anonim válasza:
Nálunk év közben nem vesznek be gyereket. Ennek utána kell érdeklődni beiratkozás előtt, mert mindenhol máshogy van. Nekem januári a fiam, tavaly mikor voltunk tavasszal, hogy szeretnénk jönni, mondták, hogy csak szeptemberi kezdéssel veszik fel.
Végül úgy alakult, hogy fel sem vették még szeptembertől sem. Így magánba jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!