Mihez lehet hasonlitani a császár utáni fájdalmat? Közvetlenűl utána a fájdalom folyamatos?
Először is elnézést szeretnék kérni a kérdés kiírójától az OFF-ért.
64%-os válaszoló (ne haragudj nem sorolom fel, hogy hányas válaszokat írtad mert az utóbbi 3 oldalon elég sok hozzászólásod volt)!
Igazán nagyon jó érzés azt olvasni, hogy vannak olyan kedves anyukák, mint Te, hogy átérzed milyen nehéz is a császárosok dolga. Sokan vannak akik tényleg azt hiszik, hogy nekünk könnyű dolgunk volt, mert csak kivették a babát, nekünk nem kellett megdolgozni érte.
Jó hogy egy sima szülésen átesett nőben (bár ahogy olvastam nem volt könnyű szülésed Neked sem) is van felénk empátia :)
Ami miatt még írok Neked az, hogy úgy érzem forrong benned a düh hogy azt érzed innen bárkit is el kell zavarni, mert nem egyezik a véleményetek :(
Nem hiszem hogy az a hölgy akivel összekülönböztetek korábban azonos a 33-as válaszolóval. Ő azt írta hogy lezárta a dolgot és ahogyan én észrevettem a 33-as teljesen más stílusban, szóhasználattal írt.
Ha problémád van és szíveden írnál beszélgetnél róla írj nyugodtan priviben, ha tudok segítek ha mással nem akkor azzal hogy meghallgatlak :)
A kérdésre válaszolva pedig az a válaszom, hogy igen fáj bár minfenkinek másmennyire. Nekem csak egy császárom volt, de akinek 3 császára volt velem együtt az őrzőben ő sokkal jobban szenvedett, alig tudott kikelni az ágyból. Nekem sokat javult akkor a helyzet amikor kivették a varratokat ahogyan száradtak össze azok már nagyon szúrtak minden testhelyzetben.
De ne fél előre erre nem lehet felkészülni, amimor pedig már ott vagy a tudat, hogy megszületett a babád sokat segít a fájdalmak elviselésében.
Fontos, hogy ha nem vagy jól ne hősködj, inkább kérj segítséget a nővértől az első felkeléshez, katéteres pisis zacsi ürítéséhez nehogy összeess egyedül a mosdóban.
Mindenkinek nagyon boldog babázást kívánok! :)
"és hogy úgy jött a válaszom, hogy elborzasztott, hogy, ha ennyire fáj a császár utáni időszak is, akkor mostanában miért akarja sok nő csak azért választani ezt a szülési módszert, csak azért, hogy elkerüljék a fájdalmat. Miközben ugye a császár sem sokkal jobb, mint a természetes szülés. Így jött teljesen logikusan a válaszom a kérdéshez. "
Ebből teljesen logikusan az jön, hogy kiírsz egy saját kérdést, amiben efelől érdeklődsz. Mivel van saját százalékod és eddig is volt, nyilván jártál már az oldalon és a kategóriában nem ehhez a kérdéshez írtál először. Így aztán azzal is tisztában kell lenned, hogy a császár vs. hüvelyi út kérdés állandóan téma a kategóriában és szinte az összes császáros kérdés tönkre megy ott, hogy megjelennek a hozzád hasonlók, akik vagy kedvesen elkezdik, hogy az is szar, még szarabb, fú minek azt választani, hát nem fogjátok fel; ártatlanul megjegyzed te is, hogy "a fájdalom elkerülése miatt választják" holott 1000 más indok van (nem csak egészségügyi indok is van más, mint a fájdalom elkerülése) és így tovább. Írogathatod, hogy á te nem úgy gondoltad, de de. Te úgy gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!