Vajúdás közben folyamatos, nem szűnő fájdalmam volt, és bizonyos időnként elviselhetetlenek. Úgy tudtam, hogy vannak szünetek a fájások között. Ekkor teljesen megszűnik a fájdalom? Végül császármetszéssel jött világra a babám.
én kaptam oxitocint és attól rendeződtek be a fájásaim, ugyanúgy voltak szünetek is közte.
ez a folyamatos, nem szűnő fájdalom is a fájásgyengeség egyik fajtája. fura a neve, de arról szól, hogy hiába fáj veszettül,nem ér semmit a fájásod, mert nem tágulsz rendesen, hiába fáj.
Nekem is volt szünet, bár a tolófájások előtt lényegesen lerövidült a fájdalom mentes időszak , mikor már nyomnom kellett, komolyan örültem....:)
De úgy látszik ez mkinél más és más. (Ahogy pl. mondják, h egy idő után rendeződnek a fájások, pl. 10 percesre. Nekem eleve úgy jöttek, hogy 2- 10-15-4- 18..... és a szülőszobán se volt igazán szabályos......
és miért nem? lehet,hogy a baba nem volt lent eléggé vagy vmi és emiatt döntöttek a császár mellett.
ne emészd magad, a lényeg,hogy egészségesek vagytok! sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Köszönöm szépen :)
Amúgy leesett a baba szívhangja, azért is lett császár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!