Ha eléri valaki a 40. hetet terhességnél, és nincs se tágulás sem "olyan" fájdalom ami a szülést előzménye, akkor mindenkor és minden körülmények között befektetik a kórházba?
Nem feltétlen... nekem pl azt mondták, ha esetleg nem indul be a szülés, 2 naponta kell mennem NST-re és ha 1 legkésőbb 1,5 hét múlva nem indul, beindítják.
De ez gondolom attól is függ, hogy éppen milyen helyzetben van a baba, stb...
Én derékfájással mentem be 5.-én a kh-ba délután 3 körül.
Hazaküldtek, h ebből ma még tuti nem lesz baba, mert nem vagyok kitágulva sem.
Hazamentem aztán este 6 kor elfolyt a magzatvizem :D
Vissza a khba.
6.-án hajnalban született végül meg a lányom :)
szóval ne aggódj, még bármi megtörténhet!
gyors és könnyű szülést kívánok!
Ez kórházfüggő.
Felénk úgy működik,hogy a betöltött 40 hét után minden nap kell menni reggel NST-re és egyik nap UH van,másik nap amnioscopia.
Olyan nincs, hogy be KELL feküdnöd...tehát ha úgy érzed, akkor befeküdhetsz hétfőn is akár!
Amúgy meg hétvégén SEMMI sem történik a kórházban - tapasztalat- max mérik a vérnyomásodat, nézik a vizeletedet, ctg-t.
Én tuti még egyszer nem feküdnék be hétvégére, inkább otthon pihennék!
Az 5-össel értek egyet. Hétvégére be ne menj a kórházba. Nekem nem volt fogadott dokim, március 16-ra voltam kiírva (ugye az hosszú hétvége volt, és pénteki nap). A védőnőm azt mondta, hogy ha nem indul meg a szülés és nincs semmi gondom, panaszom, ráérek hétfőn bemenni a kórházba, úgyse foglalkoznának velem túlzottan.
Vasárnap délben kezdődtek a görcsök (anyósoméknál voltunk, annyi "előjelem" volt, hogy gyengének, erőtlennek éreztem magam míg sétáltunk fel hozzájuk, akkor még a melegre fogtam) és este 7 körül mentünk be a kórházba, 11 előtt született meg a Baba.
Könnyű szülést kívánok!
7 hetes Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!