Mihez lehet hasonlitani a császár utáni fájdalmat? Közvetlenűl utána a fájdalom folyamatos?
3 hete volt csaszarom,nekem is a mehosszehuzodasok voltak fajdalmasabbak mint maga a seb.A vagas nem fajt folyamatosan csak mozgas kozben.A csontjaim viszont annal inkabb fajtak a haton fekvestol,mert eleinte nem mertem oldalra fordulni.Az elso felkeles tenyleg borzalmas volt, feltem hogy szetnyilnak a varratok, nekem is valahogy olyan kettefureszelt erzesem volt.Igazabol felkelni inkabb a borzalmas szedules es a felelem miatt volt rossz, a fajdalom enyhult mikor felegyenesedtem.Ugyan ez volt a helyzet feluleskor, tehat maga a folyamat fajt, amikor ultem mar nem.
Pentek delben volt csaszarom, hetfon reggel mar haza engedtek,tehat csak 2es fel napot voltam bent.Hetfon mar olyan voltam mint akit kicsereltek, gond nelkul ment a setalas, guggolni is tudtam.5 nappal a csaszar utan mar ugy voltam vele, hogy ezt barmikor bevallalnam megint,nagyon gyorsan felepultem.
Kedves utolsó! Honnan gondolod hogy mi kértük a császárt????
Én sima szülésre készültem, de a babám keresztbe feküdt nem tudott befordulni, így nem dönthettem. De van akinek téraránytalanság, ikerterhesség, homloktartás, harántfekvés, a baba szívhangjának drasztikus esése miatt van szükség a műtétre vagy mert magzatszurok kerül a magzatvízbe. Így hozza/hozta az élet és kész. Ezért senki sem ítélheti el a császáros anyukákat. Van aki 20 órát vajúdott mielőtt a műtőbe tolták. Mi ugyanúgy megküzdünk/küzdtünk a babánkért.
Köszönök minden választ!
Van esélyem a császárra ha nem fordul be a babám.
Igazábol attól félek hogy a fájdalom olyan mértékű lessz hogy nnem fogom tudni ellátni a picit... :(
Én azokat az anyukákat sem itélem el akik választják a császárt.Nem hiszem hogy létezik nő aki azt gondolja hogy nem fáj a műtét után.
Itt vagyok én példaként,bár nem kérésem a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!