Végignéznéd a szülésed, ha tehetnéd?
Én is szívesen végignézném mindkettőt. Az első nagyon könnyű volt, és gyönyörű. A második ugyan nagyon nehéz volt, mert kicsit kivéreztem, vért is kaptam, de valahogy mégis gyönyörű volt. Persze, nagyon fájt, a másodiknál eléggé rossz volt a közérzetem, de valamiért mégis jó élményként maradt meg. Szívesen vissza is gondolok sokszor rájuk. Mindkétser úgy jöttem ki a kórházból, hogy mosolyogva néztem a nagy pocakos kismamákra, hogy milyen jó lesz nekik, lassan szülhetnek. :)
Egyébként meg szívesen lettem volna orvos is, csak egész másfele mentem végül, szóval érdekelne is, hogy hogy néz ki kívülről a szülés.
Én amikor az első gyermekemmel voltam terhes youtube-on néztem szülésről videót,császárról is.Én már úgy mentem szülni,hogy tudtam milyen látvány amikor kibújik a baba odalent :D
Ráadásul amikor született a kisfiam pont félülő helyzetben nyomtam és láttam amikor kihúzták az egész testét belőlem amikor már a feje kint volt,páholyból láthattam,de sajnos ez a rész már kicsit szürkült a másfél év alatt.Egyébként igen,végignézném,csak a szülés utáni eseményeket nem,amikor varrtak,meg ilyesmi,meg amikor a doki nyomkodta a hasamat és odalent úgy jött belőlem kifelé a vér mint aki összepisilte magát :/ Az kellemetlen érzés volt :/
De megnézném..sőt,így látatlanba a második babám születését is megnézném,pedig még nem tudom,hogy őt milyen lesz megszülni :) Remélem kellemes emlék marad majd az ő születése is,akárcsak az első babámé :)
28+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!