Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen gyakran jut eszedbe a...

Milyen gyakran jut eszedbe a szülésed? Mikor szültél?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 19:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Fél éve szültem, nem szokott eszembe jutni. Frissen is csak akkor jutott eszembe, mikor kérdezték hogy hogy volt, mint volt.
2014. febr. 12. 19:24
 2/17 anonim ***** válasza:

Hmmm,nem szoktam annyira gondolni rá.Esetleg akkor,ha valaki megkérdezi milyen volt stb...

13 hónapja szültem.

2014. febr. 12. 19:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Még csak 3 hete szültem, még sokszor eszembe jut, szerencsére a fájdalom ellenére szép emlék, és jó érzés, hogy meg tudtam csinálni.
2014. febr. 12. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:

Ket surgossegi csaszarom volt. Igy alakult sajnos, mindketto ramtekintve volt (kulonbozo okok miatt) eletmento, a lanyaimmal szerencsere nem volt gond.

Az elso 2,5 eve volt, a masodik egy hete.

Mindig emlekezem rajuk, minden percre tisztan emlekszem. Pedig mind a ketto sokkos allapotban tortent.

A vegen mindig a ket lanyom arca ugrik be, amikor elsonek meglattam oket.

Sosem fogom elfelejteni a pillanatokat.

2014. febr. 12. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Surgos csaszarom volt nekem is mert a lanyom betekerte magat es epph eletben maradt. Ez jut sokszor eszembe h mennyire megijedtem akkor h vmi tortenik vele. Tegnap volt 1 eve h megszuletett a lanyom. :-) neha eszembe jut, de ha vkivel szoba jon szules esetleg vagy itt talalkozok olyan kerdessel akkor leirom. De sok olyan dolog van ami mar nem is jut eszembe. :-)
2014. febr. 12. 20:20
 6/17 anonim ***** válasza:
3 eve szultem es sokszor eszembe jut. Kegyetlen volt, hosszu, hiabavalo es surgossegi csaszarral vegzodott. Nagyon szeretnenk egy masik babat...Ha sikerul, ot mar meg sem probalom hagyomanyos modon megszulni, hogy emlekezzek mindenre ami velunk tortenik es hogy a karjaimba tudjam venni amikor eloszor behozzak lampazas utan!!!! Mert a Kisfiamat nem sikerult.
2014. febr. 12. 20:22
 7/17 anonim ***** válasza:
2 éve szültem, nincs olyan nap h ne jutna eszembe:-) Nagyon hosszú és fájdalmas volt, de szép emlékként maradt meg, bármikor végig csinálnám újra, a nagy fájdalom ellenére is!
2014. febr. 12. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában minden nap eszembe jut, ugyanis terhes vagyok a második babóval. Az első szülésem lassan három éve katasztrofális volt, remélem, hogy a második könnyebb lesz.
2014. febr. 12. 20:42
 9/17 anonim ***** válasza:
17 hónapja szültem, és minden nap eszembe jut, van, hogy többször is (főleg ha feljövök ide a gyk-ra a szülés rovatba :) )
2014. febr. 12. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Minden nap eszembe jut, főleg a középső, mert az szuper volt.
2014. febr. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!