A szülés óta miért fáj gyakran a fejem?
3,5 hónapja szültem, hüvelyi úton. Azóta sokszor, szinte minden nap fáj a fejem, görcsösen a halántékom általában, de van hogy a tarkóm, vagy a fejem teteje. Világ életemben kerültem a gyógyszereket, nem is voltam beteg se szint. Ha évi 1-2 db fejfájás csillapítót bevettem, akkor sokat mondok. Ha fájt is nagy ritkán a fejem, vártam, aztán kiszünt hamar magától. Most meg állandóan fáj, szinte minden nap, és nem múlik, csak gyógyszerrel, de van hogy csak kettővel, egy nem is elég. Ez a szülésem óta van. Mi lehet az oka? Volt így valaki? Érzékenyebb lettem a frontokra? Vagy mi lehet az oka?
Köszönöm a válaszokat.
Én nem egészen így vagyok vele, csak hasonlóképp.
Évek óta rámtört néha migrén, átlag havi 1 alkalommal frontok, vagy stressz miatt.
A terhesség alatt egyetlen egyszer sem fájt a fejem, ez hatalmas megkönnyebbülés volt.
Mióta szültem ismét vannak migrénes rohamaim ráadásul kicsit gyakrabban is, mint havi 1.
Gondolom hormonális oka van.
1. vagyok
Én 1 éve szültem és a helyzet sajnos változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!