Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés óta miért fáj gyakran...

A szülés óta miért fáj gyakran a fejem?

Figyelt kérdés

3,5 hónapja szültem, hüvelyi úton. Azóta sokszor, szinte minden nap fáj a fejem, görcsösen a halántékom általában, de van hogy a tarkóm, vagy a fejem teteje. Világ életemben kerültem a gyógyszereket, nem is voltam beteg se szint. Ha évi 1-2 db fejfájás csillapítót bevettem, akkor sokat mondok. Ha fájt is nagy ritkán a fejem, vártam, aztán kiszünt hamar magától. Most meg állandóan fáj, szinte minden nap, és nem múlik, csak gyógyszerrel, de van hogy csak kettővel, egy nem is elég. Ez a szülésem óta van. Mi lehet az oka? Volt így valaki? Érzékenyebb lettem a frontokra? Vagy mi lehet az oka?

Köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 13. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem egészen így vagyok vele, csak hasonlóképp.

Évek óta rámtört néha migrén, átlag havi 1 alkalommal frontok, vagy stressz miatt.

A terhesség alatt egyetlen egyszer sem fájt a fejem, ez hatalmas megkönnyebbülés volt.

Mióta szültem ismét vannak migrénes rohamaim ráadásul kicsit gyakrabban is, mint havi 1.

Gondolom hormonális oka van.

2013. nov. 13. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
A hormon változás miatt van. En is igy jártam.....
2013. nov. 13. 14:10
 3/9 A kérdező kommentje:
És ez változni fog? Vagy mostmár így marad?
2013. nov. 13. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Én 1 éve szültem és a helyzet sajnos változatlan.

2013. nov. 13. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nos, nálam 10 eve igy van.....
2013. nov. 13. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak pár hétig tartott. Remélem, elmúlik neked is.
2013. nov. 13. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van, legalább minden második héten 1-2 nap. Már elég erős fájdalomcsillapítót szedek rá, hogy elmúljon, egyszerűen muszáj, 2 Panadol semmit nem ér már. Tuti, hogy hormonális dolog, mert a frontokkal sem tudtam összefüggésbe hozni a dolgot.
2013. nov. 13. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Próbálj meg sok folyadékot inni. A folyadék hiány is erős fejfáját okoz. És ha szoptatod a picit, akkor bizony sok folyadékra van szükség.
2013. nov. 14. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Utcsó jól nyomja. A fejfájás leggyakoribb oka a dehidratáció. Igyál sok vizet.
2013. dec. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!