Kb 2 órája rendszertelenül, de elég gyakran keményedik a hasam ( 5-15 percek között), ami kezd egy kicsit fájni is közben. Ez már akár a szülés jele is lehet vagy csak ez is jósló?
ülj be egy kád kellemesen meleg vízbe, ha csökken az intenzitás, akkor jósló, ha felerősödik, rendszeressé válik, akkor kezdhetsz készülődni
jó pancsolást! :-)
Elsővel egyet értek:
kádba kell ülni
Egyik terhességem alkalmával én ezt hetekig "játszottam". :o/ Néha csak órák múlva álltak le. Mondjuk én főleg éjjel "pancsoltam".
Minden jót!
első vagyok
ebben nekem is van tapasztalatom, ne arra számíts, hogy 10 perc alatt elmúlik, ha jósló, vagy felerősödik, ha elkezdődött, én is remekül elvoltam a kádban órákat, mire kialakult, hogy indulunk vagy visszafekszünk aludni :-)
Hát, igazából nem tudom, hogy most mi van.
Fájdogál a hasam, de nem időközönként, hanem folyamatosan. Olyasmi, mint menstruációkor. A keményedések csökkentek, néha-néha vannak csak. És kicsit elkezdett fájdogálni a derekam is.
hát szerintem ha folyamatos kisebb fájásaid vannak és nem múlnak na meg a derékfájás .-.. :)
szerintem ebből baba lesz ha nem is ma de maholnap..
írsz majd hogy alakultak a dolgok????
30 hetes kismama :)
Mi lett veled?
Szerintem konzultáj a dokiddal a biztonság kedvéért.
:)
Azért még kicsit bentmaradhatna az a baba!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!