Végignéznéd a szülésed, ha tehetnéd?
Figyelt kérdés
Ha igen ha nem miért? Teljesen mindegy, hogy spontán vagy császár. Érdekel a véleményed. Köszönöm!2014. dec. 21. 19:18
1/22 anonim válasza:
Nem. Időpazarlás lenne, mert húsz órát tartott. :D
Viccen kívül, nem igazán vagyok kíváncsi arra, ahogy szenvedtem. Éppen elég volt átélni.
Átélni viszont szívesen átélném újra (ugyanazt a szülést)
2/22 anonim válasza:
Ha szép emlék maradt volna, akkor igen. Így nem. A horrorfilmeket sem szeretem. De egy igazi szülésélményt visszanézni más érzés lenne, biztosan. Talán majd a másodiknál jutnak ilyenek is az eszembe.
3/22 A kérdező kommentje:
Második mi történt ami miatt inkább nem néznéd meg? Köszi
2014. dec. 21. 19:37
4/22 anonim válasza:
Én sem nézném meg. Nekem nem volt olyan borzasztó, de jobban félnék a következőtől, ha még látnám is, mi történik odalent közben. Nincs gondom a vérrel, sem a fájdalommal igazán, egyszerűen ezta filmet jobb nem látni. Orvos viszont lennék, meg lettem is volna, de máshogy alakult.
5/22 anonim válasza:
Én megnézném. Nekem vannak dolgok amikre nem emlékszem és a férjem szokta mondani mi hogy történt. De inkább csak az utolsó szakaszt nézném meg, a vajúdást nem.
6/22 anonim válasza:
Megnézném. Gyors szülésem volt, így nem lenne egy hosszú film, de én szörnyen nehéznek éltem meg lelkileg. Végig rettegtem, hogy meghalunk, valamit rosszul csinálok, pánikoltam. Nem is igazán emlékszem, hogy bárki nyugtatni próbált volna, pedig a férjem szerint nyugtattak. Úgyhogy én nagyon szívesen végignézném, hogy mi, hogyan történt. Csak foszlányok vannak meg ugynis az emlékezetemben.
7/22 anonim válasza:
őőő.. nem..
egyszer elég lesz átélni.
39+4hkm
8/22 anonim válasza:
Nekem tuti nem lenne kistesó ha megnézném az első szülésem.Borzasztó hosszú volt, rettentően szenvedtem az utolsó 4 órában,a fájdalomtól szerintem önkívületben voltam, a végén még ki is passzírozták belőlem a gyerekem,szóval inkább akármelyik horrorfilm mint ez.
Azt viszont megnézném ezerszer is,ha csak a babám születése utáni pillanatoktól lenne videó róla.
9/22 anonim válasza:
Nem :-)
Az egészben az volt a jó, hogy nekem nem kellett végignézni!
10/22 anonim válasza:
Nem. Ordítottam a fájdalomtòl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!