Milyen volt az első és a második szülésed? Hány hétre
szülted az elsőt és a másodikat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 19:29
1/9 anonim válasza:
Az első szülésem "könnyű" volt, a kiírt nap este megindult és hajnalra meg is lett. A másodikkal most vagyok várandós és nagyon félek tőle ugyanis ikrek:)
2014. nov. 14. 19:42
2/9 anonim válasza:
Az első császár 40+4-re, a második sima szülés az is 40+4-re. A császár szörnyű volt.
2014. nov. 14. 20:00
3/9 anonim válasza:
Első nagyon nehéz és fájdalmas volt, 41 hétre szültem, 19 óra vajúdás után.
Második nagyon könnyű, 40+1 inditással, 6 óra vajudás után
2014. nov. 14. 20:03
4/9 anonim válasza:
Az elsővel 20 évesen 20 órát vajúdtam 39 hétre született. A másodikat 25 évesen 3 óra alatt szültem meg, 38 hétre született.
2014. nov. 14. 21:12
5/9 anonim válasza:
Az első gyors volt, magzatvíz elfolyással kezdődött és összesen 5 óra alatt megszületett 38+4 hetesen.
A második a kiírt napon született. Itt is elfolyt a magzatvíz, de mivel farfekvéses volt, nem tágultam rendesen, végül császár lett.
2014. nov. 14. 21:56
6/9 anonim válasza:
Első 42,3 hétre 10 óra vajúdással, burokrepesztéssel, gátmetszéssel, spontán.
Második 41 hétre oxitocinnal, első fájástól a születéséig 1óra 20perc alatt, arccal felfelé jött.
2014. nov. 15. 06:41
7/9 anonim válasza:
Az elsőnél elfolyt a magzatvíz, 16 óra vajúdás után lett meg a 39. héten.
A másodiknál befektettek a 39. héten mert magas volt a vérnyomásom. A kórházban elment a nyákdugó, majd rá pár napra a kiírt napon 2,5 óra alatt meglett.
Most izgatottan várom milyen lesz a harmadik! :)
2014. nov. 15. 10:07
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nekem az elsőt indították,9 nappal hordtam túl. Burokrepesztéstől számítva 6 óra alatt lett meg,oxin voltam végig. Vele a 40.hétig zárt volt a méhszáj,most már 2111 vagyok,remélem a Hugi nem akar már sokáig bent lébecolni :) kicsit félek,mert nem tudom mire számítsak,ugye az elsőnél tudtam,hogy mikor fogok szülni,tudtam,hogy azért kellemetlen,mert elindult kifelé,de most olyan tudatlannak érzem magam. Félek,hogy nem ismerem fel időben,nagyon sokat keményedek,görcsölök,remélem nem itthon fogok megszülni :D könnyű szülést és boldog babavárást mindenkinek!
2014. nov. 15. 11:19
9/9 anonim válasza:
Szia! 6os vagyok, még annyit mondanék, ha elfolyik a magzatvíz vagy rendszeresek a fájások (5 percesek) akkor ne váj, menjetek! Én vártam hogy erősödjenek vagy sűrűsödjenek és kb 45 perc híja volt, hogy nem itthon szültem. Második baba általában gyorsabban jön! Minden jót!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!