Olyan anyukák válaszát/tapasztalatát várom, akik az első babájukat EDA nélkül szülték, a másodikat meg EDA-val?
Szia,
szerintem ez teljesen szülésfüggő!
Az elsőnél fel sem merült bennem, hogy nekem eda kellene, mert teljesen bírható volt a dolog, de lehet, hogy a másodiknál majd könyörögni fogok érte :)
Szia
Bár nekem pont fordítva volt,az elsőt szültem EDA-val, egy álom volt. Ügyesen beadták a gerincembe az érzéstelesítőt, egy fájást sem éreztem, sőt még a kitolási szakaszban sem éreztem semmit, mondták, hogy nyomjak és én nyomtam. A varrás is jó volt, azt sem éreztem. Nem fájt utána a fejem, ahogy sokan mondják, szóval szuper volt, csak ajánlani tudom.
A második babánál is nekem természetes dolog volt, hogy csak edá-val. Sajnos nem tudták beadni a gerincembe az érzéstelenítőt, mert behegesedett az első alkalommal, és máshová nem tudták beszúrni. Azt mondta az orvos, kb ezerből egy ilyen van, nahát én pont beleestem. A sírás kerülgetett,mikor mondta a doki, hogy akkor simán szülünk. Nekem indították, adagolták az oxit rendesen, hát mint mondjak, már fájdalmamban a falat kapartam majdnem. Nagyon fájt. A varrás meg egy rémálom volt. Ennek már másfél éve,pont annyi idős a kicsi lányom, de még most is így gondolok rá, nekem az idő nem szépített rajta.
Gyors szülést és kellemes babázást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!