Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki Zalaegerszegen szült,...

Aki Zalaegerszegen szült, leírná a tapasztalatát? Orvosról, szülésznőről, kórházról? Nagyon érdekelne mindenki válasza! Első babás!

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 1,5éve szültem ott. Magándokim volt, ő nagyon rendes és korrekt volt. Szülésznőm nem volt, de akik ügyeletben voltak(3-an voltak bent nálam) mind nagyon aranyos és megértő volt. A szülészeten a legtöbb nővér rendes, de mint mindenhol itt is van egy-két bunkó. A főorvost meg sem említem,mert rettenetesen bunkó(ha nem vagy a betege és nem fizetsz neki).

A csecsemős nővérekről nem tudok, mert mi a koraszülött osztályon voltunk, de ott rengeteget segítettek a nővérek. Mindent megmutattak amit tudni kell a baba ellátásáról és ha valamit mégsem tudtunk segítettek.

2010. dec. 7. 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat,ki volt az orvosod?
2010. dec. 7. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Dr. Györe Imre(az ifjabbik)
2010. dec. 7. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Kétszer szültem Z.egen, mindkétszer ugyanannál a dokinál. Szülésznőt nem fogadtam. Az első babámnál kifogtam egy nagyon segítőkészet, a másodiknál viszont szinte teljesen magamra hagyott, csak a dokimra számíthattam. Az újszülött osztályon a legtöbb szoba 5 ágyas, saját fürdővel, de pihenni nem nagyon lehet, mert ugye 5 baba is van még a szobákban, és a csecsemősök szobája is onnan nyílik, tehát soha nincs csend. Azért nem olyan vészes, főleg, ha jó fej szobatársakat fogsz ki. a csecsemős nővérek között van nagyon aranyos, de van egy páros, akik elég bunkók sajnos. Mindenesetre, ha gondod van, szólj bátran a csecsemősöknek, mert nem mennek oda maguktól hozzád, hogy mi a baj.

Én január legvégén szültem, pont akkor volt a főorvos váltás. Azt hallottam, hogy nem nagyon kedvelik őt.

Ha valamit még kérdeznél, nyugodtan írj privit.

2010. dec. 8. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. dec. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!