Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első baba császárral...

Ha az első baba császárral született mennyi az esély az újabb császárra?

Figyelt kérdés
Fájásgyengeség és téraránytalanság miatt született császárral. Nekem nem gond ha császár lesz megint, csak fel kell rá készüljek. Most ráadásul lent van mélyen a méhlepény, ami a dokim szerint ha nem mozdul 100%, hogy császár lesz!
2013. szept. 23. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:

A fájásgyengeség más lehet egy következő terhességnél, a téraránytalanság úgy tudom nem "változik". Tehát ha a babád megint nagy lesz, akkor jó eséllyel császár.

Nem tudom hány hetes vagy, a méhlepény "levándorolhat" még, ha viszonylag az elején vagy.

2013. szept. 23. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Még az elején vagyok 14 hetes.

Persze elvándorolhat, abban bízok!

3700 gramm volt a lányom, akkor most valószínű nagyobb lesz?!

2013. szept. 23. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A fájásgyengeség nem biztos hogy újra jelentkezik,de a téraránytalanság valószínűbb. Barátnőmnek mind a 3 babája császárral született téraránytalanság miatt!
2013. szept. 24. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Magyarán a baba nem fér át a szülőcsatornán.

Akkor megint császár lesz, csak fel kell készüljek lelkileg, mert akkor hirtelen döntöttek, mire felfogtam már megszületett a lányom.

2013. szept. 24. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincsen baj a 2.babával akkor természetes uton is világra hozhatod. Császár az függ többediknél is,hogy az előző császár heg állapotátol ,tágulás meg fájás gyengeség méhlepénytől.
2013. szept. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!