17 évesen szülhetek császárral magánklinikán? Vagy 18 éves kor alatt nem is mehetek magánklinikára szülni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 14:22
21/34 anonim válasza:
A Maternityben pl.ugyanannyi a természetes szülés,mint a császár,szóval az anyagi részén felesleges lovagolni, kérdezőnek nyilván nem gond, ha magánban akar szülni:
"A császármetszés ára azonos a spontán szülés árával."
22/34 anonim válasza:
gratulálok, nyertél egy félpár lukas zoknit!
*taps*
23/34 anonim válasza:
lukas?:D uhh helyesirasodert neked is jar a taps :D
24/34 anonim válasza:
Kérdező, ha ki tudod perkálni az árát, akkor persze. Nem az számít ott már, hogy hány éves vagy :D
25/34 anonim válasza:
Ja, igen, védekezés nélkül estél teherbe, aha. Miért is nem lep meg?!
Na, mindegy, ha dugáshoz szét tudtad tenni a lábadat, akkor tudd szét tenni szülésnél is.
26/34 anonim válasza:
Jézus, ember magadat égeted, nem veszed észre?? Na, nem süllyedek a szintedre, itt befejeztem.
Még annyit, hogy a Kérdezőt érdekelte, amit írtam, nem véletlenül írt rám privátban.
Ja, és egy kis segítség, hogy mivel csinálsz hülyét magadból:
27/34 anonim válasza:
( csak úgy mellékesen kedves utolsó te se vagy külömb egy fokkal se attól akivel "vitatkozol" és személy szerint nem neked adok igazat :) ugyan akkora paraszt vagy mint a másik de legalább ő a kérdésre válaszolt nem úgy mint te hogy a másik válaszolót "oltod"( csak szerinted ) le :) puszi
28/34 anonim válasza:
te meg tanulj meg olvasni. Úgy kezdődik a mondat: "kérdésre válaszolva". ÉN válaszoltam, ő meg kötekszik. De innen kezdve még a kérdést is törlöm, nem süllyedek. Puszi
29/34 anonim válasza:
mar reg lesullyedtel ugy hogy kettonknek is valaszoltal...
30/34 anonim válasza:
Most miért itt kell mocskolni a kérdező kérdését? Kérdezett valamit, nem rátok kíváncsi. A kérdésére már én is válaszoltam, manapság pénzért mindent lehet, főleg magánklinikán és senkit nem érdekel, hogy hány éves (lehet 15, de akár 50 is). Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy miből fizeti ki, ha eldöntötte, akkor biztos állni is tudja ezt. Ha nektek nem volt pénzetek magánklinikára, attól még másnak lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!