Róbert Károly Magánklinikán szült valaki?
Szia! :) Ezt már egyszer leírtam itt, de bemásolom Neked is. :)
Én 2010 januárjában szültem ott a kislányomat Dr. Kovács Péternél, és gyönyörű emlék volt!!! :) Mindent hagytak a maga békés medrében folyni, nem kellett burkot repeszteni, nem sürgettek oxival, én is kádban vajúdtam, amit mindenkinek nyugodt szívvel ajánlok, mert szerintem nagyon sokat segít a vajúdás alatt, engem teljesen ellazított. A szülésznőm (nem választott) Pálfi Andrea volt, aki egy tündér! :) Nem is kértem külön, de gátvédelmet csinált, nagyon ügyes volt, nem is repedtem egy picit sem, hálás is vagyok neki! :)
A szobák is nagyon szépek, igényesek voltak, és rendszeresen bejöttek, érdeklődtek, hogy hogy vagyok, szükségem van-e valamire. A második babámat is tuti náluk szülöm majd!!! :)
Ezt pár éve írtam, és ha minden jól megy, most megyek majd hozzájuk másodszorra. :)) szóval én nyugodt szívvel ajánlom őket!!
Én még nem szültem itt,de kb 4 éve ide járok nőgyógyászhoz és nagyon meg vagyok elégedve valamint a keresztfiam is itt született 5 hónapja.
Mire vagy pontosan kiváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!