A Róbert Károly Magánklinikán hogy zajlik egy szülés?
Úgy zajlik, ahogy te akarod. :)
Igaz én nem ott szültem hanem egy másik magánklinikán, de még azt is eldönthettem hogy akarok-e beöntést vagy sem. Meg azon kívül mindent. Ehetsz is meg ihatsz is, vajúdás alatt akár fejen is állhatsz! :)
Mivel magán, nem állami, így fizetsz érte elég rendesen, tehát a személyzet összes tagja csúcsfigyelmes és udvarias.
Nincsen kötelező beöntés,gátmetszés stb.
Lehet sétálni,kádban vajúdni,te választod meg a számodra legkényelmesebb pózt:)
Az evés,ivás szerintem kicsit orvos-és szülés függő is,az én orvosom engedte,hogy igyak vizet és pár kocka csokit:)A szomszéd szobában lévő lánynak(más orvos) azonban nem javasolták,igaz nála különböző okok miatt esélyes volt az s.o.s császár is.
Nagyon rendesek a szülésznők és Zachár Erikánál szültem,tapasztalt,nagyon rendes:)Csecsemősök is szívesen segítenek,nem néznek rád rossz szemmel ha kicsit beadod hozzájuk a babát:):)
Ha van még kérdésed írj nyugodtan:)
Fél éve szültem ott:)
Nekem "csak" 2 progis császárom volt ott, de akkor ugye nem lehetett enni-inni és a beöntés kötelező volt. Viszont a szülésznők és a csecsemősök nagyon kedvesek voltak, egyetlen csecsemős volt, aki nem volt túl szimpi: én csak "gestapo nővérnek" hívtam...
u.i.: szerintem a beöntés praktikus dolog, nem olyan szörnyű, mint ahogy az ember elképzeli, viszont én nem szeretném szülés közben összetojni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!