Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült mostanában a Maternit...

Ki szült mostanában a Maternity magánklinikán?

Figyelt kérdés
Lehet olyat,hogy nem oda járok terhesgondozásra,de ott szeretnék szülni?
2014. márc. 29. 07:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Én se oda jártam. Csak menj be 3-4 hónappal szülés előtt szerződést kötni. Ha nem dolgozik ott a választott orvosod akkor azt is meg kell beszélned velük, hogy mehet-e a tied.
2014. márc. 29. 08:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha ottani orvost választok,neki kell külön fizetni vagy az benne van a szülési csomagban?
2014. márc. 29. 09:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi a véleményed a klinikáról?milyen volt a szülésed és ki volt a dokit? bocsi a sok kérdésért.
2014. márc. 29. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnöm szült juniusban ott. nagyon meg volt elégedve mindennel. Az orvosa Dr Pálmai Bálint volt. Töb simerösöm is szült nála meg voltak vele elégedbve bár a terhes gondozás nála elég drága de tény hogy csúcs minöségű az is és abban az árban benne van a szülés is ha a Jánosban szül az ember és mehet egészség pénztárra is. A maternity ugye plusz pénz nem is kevés, de hotel szinvonalú a barátnöm nagyon meg volt elégedve mindennel, mindenki kedves és segitökész volt nem ugy mint az állani intézményekben, tény nincs is sok beteg az ár miatt, igy van is idejük böven. Ö ugy ment haza hogy tudott szoptatni volt teje stb. Mindent megtanitottak nekik. A férje végig bent lehetett velük. A férje azt mondta ez oilyna volt mint egy nyaralás:-) Ök azért döntöttek emellett mert ugysem menetek nyaralni azon a nyáron a baba miatt igy belegondolva ugyanott voltak anyagilag mintha nem jön a baba és elmennek nyaralni. Ha én végre oda jutok rémélme én is rá tudom venni a férjemet hogy ott szüljek mert nagyon szimpatikus volt az amit a barátnöm elmesélt. A szülés egy dolog de engem elrémit a sok történet amit az állami kórházakról irnak a bent töltött napokról. Kész vagyok a cukros vizet adnak a babának dolgotól és hogy hagyják orditani öket, hogy semmit nem segiotenek vagy azt is nagy duzzogva, persze van kivétel de nincs oylan kismama akinek ne lenne panasza valamelyik növérre avgy bánásmódra. persze értem én hogy sok a baba és kevés a dolgozó és azt sem tudják hol áll a fejük de én akkor sem szeretném ezt a babámnak. Persze túl lehet élni és az aki nem engedheti meg magának a magán intézményt az nem tud mit tenni, de aki megenegedheti az szerintem nagyon megéri. egyébként nagyon dicsérik a Róbert Károlyt is bár ott két ágyas szobák vannak az alapárért és a folyosón van a mosdó és a férj nem lehet ott. nekem az ezért nem szimpi, de tény hogy fele árban van. De ott is nagyon rendesek segitökészek.
2014. márc. 29. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de mennyit fizetett a barátnőd a szülésért?
2014. márc. 29. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En is a Maternityben szultem 3 honapja, Gozar doktor urnal. Az o rendelesere jartam terhesgondozasra. Csak ajanlani tudom a klinikat es az orvosomat is. Mind szakmailag, mind emberileg. Minden penzt megert. Ami a honlapukon le van irva, arak feltuntetve, az tenyleg igaz. Nincs rejtett koltseg. A szulesi csomagban minden benne van, igy plusz penzt sem az orvosnak, sem a noverek nem vartak. Nekem ez amugy is szimpatikus, mert fixen van minden es nem kell azon gondolkozni, h ez vajon sok vagy keves, amit adni akar az ember. En a kovetkezo babamat is ott fogom szulni, mert maximalisan elegedett voltam.
2014. márc. 29. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok, ha barmi kerdesed van, irj privatban es szivesen valaszolok.
2014. márc. 29. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok hanem a Klinikával kapcsolatban kérdeznék a válaszolóktól: akinek a babája koraszülött azt helyben el tudják látni vagy a picit mindenképp elszállítják másik kórházba? Mert ezt az infót nem találom a honlapon. Köszönöm!
2014. márc. 31. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom a János kórházba szállitják ha speciális ellátás kell. Ha jól emlékszem van is info róla az oldalon hogy csak bizonyos hetet betöltött szülést vállalnak el.
2014. márc. 31. 15:38
 10/11 anonim ***** válasza:
megtaláltam, 35. héttöl vállalnak csak szülést
2014. márc. 31. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!