A Maternity magánklinikán (kútvólgyi út) 12hetes vizsgálaton mondták már meg valakinek a baba nemét?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 21:01
1/9 anonim válasza:
Ennyi idősen szinte lehetetlen megmondani a baba nemét. Ne legyél türelmetlen, a 40 hét alatt majd kiderül.
2/9 anonim válasza:
Bocs, hogy nem pontosan a kerdesedre valaszolok. A maternitytol nem messze van a 4d genesis ultrahang, csak ajanlani tudom. En egy masik maganklinikara jartam, ott 12 hetesen nem tudta meg az orvos megmondani a nemet, bar a Maternityn nem orvos, hanem szonografus vizsgal. Viszont a 4d genesisnel 80%-ra mondtak a nemet, ami kesobb be is igazalodott. Elso babanal is jol mondtak. Csak ajanlani tudom. Bocs, hogy eltertem a lenyegtol.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom.:)
O nem azert kerdezem mert turelmetlen vagyok, raerek boven:)
Csak egyik ismerosom folyton azzal csesztet hogy de jo lesz nekem mert jovo heten pesten tuti megmondjak. Hiaba mondom neki hogy szerintem nem. Azzal jon hogy egy csomo ismerosenek 12hetesen megmondtak....
szerintem meg akkor annyira egyforma a labuk koze:)
2014. febr. 6. 07:08
4/9 anonim válasza:
Akkor mar latszik azert, mar kialakult es ultrahanggal is eszreveheto. De persze elobb utobb megtudod:) En mindket terhessegnel elmentem 4dre, nemcsak a nem miatt, hanem, mert annyira jo erzes nezni a babat:) A dokim soha nem tudta megmondani koran, csak a 18. het korul. A maternityn pedig nem doki uh-zik, igy talan a szonografus ugyesebb lesz:)
5/9 A kérdező kommentje:
17-en kiderul;)
2014. febr. 6. 19:15
6/9 anonim válasza:
Én a 13. héten voltam a Maternityben. A kombinált szűrésen ultrahangon már látták, hogy nagy valószínűséggel kisfiú. Igazuk lett, most vagyok a 27. hétben és a picúrom le se tahadhatná, mi van a lába között!:) A 12. héten, ha már látszik valami, az lehet szeméremajak, vagy kuki is. Valahol azt hallottam, attól függ, milyen szögben van...
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom. Azota kiderult hogy tuti kisfiu:)
2014. márc. 23. 05:53
8/9 anonim válasza:
Én ugyan a 13. héten voltam a Maternityben a kombinált szűrésen, de megmondták, hogy kisfiú és igazuk lett:)
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulalok:)
2014. ápr. 2. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!