Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 17 évesen szülhetek császárral...

17 évesen szülhetek császárral magánklinikán? Vagy 18 éves kor alatt nem is mehetek magánklinikára szülni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 14:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
igen, én is olyan fél milliót számolnék a magános császárra. Mehetsz persze.
2014. dec. 14. 16:02
 12/34 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 14. 16:11
 13/34 anonim ***** válasza:
22%
Na, ezért nem szabadna felszínes 17 éves kis csitriknek gyereket szülnie. A cicidet hogyan fogod megoldani? Mert ugye tudod, hogy az is nagyjából szanaszét fog lógni általános esetben a szoptatás miatt? Ja, mondjuk, gondolhatnám, hogy nálad alap, hogy nem szoptatsz majd, hiszen akkor nem kell feszengeni a hapekok előtt majd későbbiekben... Jézusom.
2014. dec. 14. 17:54
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Van, akinek szétrepedezik a bőr a mellén, és striás lesz, úgy mint a hasán. Szóval még szoptatni se kell ahhoz, h sza.rul nézzen ki szülés után.
2014. dec. 14. 19:01
 15/34 anonim ***** válasza:
87%
nem szeretned h nyuljon a borod. te szerinted a csaszarnak a hege szebb mint az esetleg kinyult bor? ha termeszetesen szulnel lennt nem valtozna semmi max ha vagnak lenne egy pici heged a gatnal es nem hiszem h a.parof nezegetni fogja....
2014. dec. 14. 19:42
 16/34 anonim ***** válasza:
48%
utolso vagyok.. mas a ket kezet osszetenne ha siman szulhetne.. ugyanis egy csaszarbol tobb ido felepulbi.. hegre vigyazni mivel hasi mutetnek szamit ami nem jatek.
2014. dec. 14. 19:44
 17/34 anonim ***** válasza:
69%

egy császárból sem több idő felépülni! annyira utálom az ilyeneket, mint te, kedves utolsó!! te azért tennéd össze a kezed, hogy simán szülj, ő meg azért, hogy császárral! Mégis, mi közöd, mi jogod ahhoz, hogy lebeszéld???? Ez volt a kérdés?? NEM! Akkor meg, ha nem tudsz arra válaszolni, minek kell egyáltalán írni?

Kérdésre válaszolva, olyan 500.000 körül van magánban a császár, és NEM KELL indok, azért magán, mert azt teszik, amit kérsz (normális keretek közt)

2014. dec. 14. 21:47
 18/34 anonim ***** válasza:
17%
KAMU!
2014. dec. 14. 22:41
 19/34 anonim ***** válasza:
24%
hmm.. ja velemeny.. neked amugy feltunt hogy te is kinyilvanitottad a velemenyed az en valaszomra? na arra ki volt kivancsi?:o ooo hogy senki? akkor oke. foldre szallt angyalka vagy ezzel a cuki stilusoddal ^^
2014. dec. 15. 11:40
 20/34 Nyuszmoo ***** válasza:
100%
Én fiatalabban szültem, azzal nincs semmi gond, de nem vállaltam volna a császárt. Magánklinika 500.000 körül van, ott bizot figyelnek rád, és biztonságosabb, amit persze el is várunk ennyi pénzért:-) 19 hkm
2014. dec. 15. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!