17 évesen szülhetek császárral magánklinikán? Vagy 18
éves kor alatt nem is mehetek magánklinikára szülni?
Nagyon kíváncsi lennék, 17 évesen mégis milyen pénzből akarod finanszírozni a magánklinikát.
2014. dec. 14. 14:33
Szülhetsz,de mért szeretnél császárt?
Egy kétgyermekes császáros anyuka.
2014. dec. 14. 14:38
Bárhova mehetsz szülni, de császárt csak indokkal kaphatsz.Vagy legalábbis én ahol szültem magánklinikán, ott csak utolsó pillanatban döntöttek a császár mellett,addig természetesre készültem.
2014. dec. 14. 15:06
4/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Azért kérdeztem mert mindenhol azt olvasom neten ,hogy magánklinikán sok pénzért lehet császárral szülni.. és én azzal szeretnék, mert hajlamos vagyok arra h kinyuljon a bőröm de nem húzódik vissza és félek ,hogy nem állna vissza minden az eredeti állapotra.
Szerintem nem kórház,hanem orvosfüggő. Vannak orvosok,akikkel mindent meg lehet beszélni megfelelően tömött boríték mellett és vannak, akiket azzal se tudnál rávenni.
2014. dec. 14. 15:20
6/34 A kérdező kommentje:
Értem. Ha valaki esetleg tud ajánlani (privátban) olyan orvost aki elvégezné pénzért ,azt nagyon megköszönném!
Ha találsz olyan orvost, aki vállalja, hajrá.
2014. dec. 14. 15:25
A bőröd meg így is, úgyis kinyúlik a 9 hónap alatt, ha a hüvelyeden halad át a baba, akkor is, szóval én ezt nem is értem, hogy gondolod.
2014. dec. 14. 15:33
9/34 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok, nem véletlenül szeretnék császárt. Mert éppen elég h máshol kinyúlik.Nem értem miért kell ilyen ellenszenvesnek lenni. Csak egy egyszerű kérdésem volt. Más ennyi idősen 3-4 fiőval már minimum együtt volt és többnyire részegen esnek teherbe felelőtlenül! Én 3 éve együtt vagyok a párommal,tabletta mellett fogant! Mivel biztos lábakon állunk nem fogom elvetetni, csak szimplán szülés után is szeretnék összebújni a párommal úgy, hogy nem feszengek h-h nézhetek ki lent..
Magánklinikán szülhetsz császárral, de elég húzós az ára. (mikor én néztem, 3-400 000 volt a vége). Ha összeházasodsz a pároddal, nagykorúsítanak, és nem kell a szülői beleegyezés, egyébként szerintem kérni fogják, de ebben nem vagyok biztos. Elég sok orvos elvégzi, és még csak többet sem kérnek érte, mint a rendes szülésért.
Egyébkét még fiatal vagy, ha jó a genetikád, szinte nem is lesz észrevehető odalent, hogy szültél. A változás sem olyan nagy mértékű, én a tamponon érzem, hogy mintha kicsit tágabb lennék, de a szexben nincs változás. :)
2014. dec. 14. 15:56
Kapcsolódó kérdések: