Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnénk megpróbálkozni a...

Szeretnénk megpróbálkozni a "természetes" szülésindítással (szex), viszont pár hónapja már nem csináltuk a hasam miatt, lehet ilyenkor hátulról csinálni?

Figyelt kérdés

Nem árt a babának vagy nekem? Arra gondolok, hogy ilyenkor azért mélyebben behatol a párom.

40 hetes vagyok

2008. aug. 15. 15:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szexeltünk, csak behatolás nélkül.

De hagyjuk, már bánom, hogy megkérdeztem.

Mindenkinek köszi a válaszokat. Különösen azoknak, akik nem ugattak le.

2008. aug. 15. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:
szia, elképesztő milyen idióta emberek vannak... (eslő válaszoló) Na. Én már "túlhordásban" vagyok, első baba, nyitott 2ujjnyi méhszájjal, enyhe vérzéssel a vizsgálatok miatt. A kórházban a főorvos (!) azt javasolta szexeljünk, mert megindíthatná a szülést, de még ad 1-2 napot, mert a mesterséges indítás igazából nem olyan jó se az anyának se a magzatnak! (max a kórháznak, orvosnak jobb mert tervezhetőbb...) Mi is hátulról szoktuk, ez egy elég kényelmes póz, a behatolást meg tudja a párod kontrollálni! Drukkolok neked, sztem mi is próbálkozunk... hátha!
2008. dec. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!