Szex után mennyi idővel indult be a szülés? Fél nap, egy nap?
:) ez jó..9hónap :)
állítólag a szex is beindíthatja-akkor fél nap, bár ha beindítja, akkor koraszülöttnek kellett volna lennie a babámnak
Viccesek vagytok! :-)
Szóval kb. 1 nap. És éreztél változást aznap? Több szurka, összehúzódás?
Nem az orgazmus számít, mert a méhösszehúzódás ugyanolyan erős, mint egy jósló fájásnál. A spermában levő prosztaglandin hormonnak méhszájpuhító hatása van. (Ilyen van a tablettában is, amit szülésindításkor felhelyeznek, csak nagyobb mennyiségben)
Mi is megpróbáltuk így beindítani, nekem két-három órával az együttlét után 5 perces fájásaim lettek másfél órán át, aztán leálltak.
Ez a módszer, és minden más praktika is csak akkor segít (szerintem), ha a baba már amúgy is útnak indult volna hamarosan, mert sokan "mindent kipróbálnak", hasztalanul...
Egyébként dokim szerint is az a legjobb, ha megvárjuk, amíg magától indul, mindenfajta kockázatnak így van a legkisebb esélye.
Nekünk 2 nap múlva ,de szülés előtti napon végre töltött kacsát ettem- régóta vágytam rá- jó sok petrezselyem zöldet tettem bele.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát! :-D
Üdv: friss 3 gyerkőcös anyuka
én vagyok, akinek 1 nap volt. Nekem aznap még semmi bajon nem volt és éjjel fájásokra ébredtem - már rendszeresekre. ezek reggelre elmúltak, utána nappal nem volt velem semmi, leszámítva az étvágytalanságot. Estére viszont beindult, 2 percesekkel és mentünk is a kórházba, éjfélre meg is született a babám.
akkor indítja be az orgazmus+spermiumok a szülést, ha már érett a méhszáj és kész a baba is rá (ő is elkezdi termelni a hormonokat, hogy megszülessen). Szerintem érdemes szexelni, ha a doki engedi, ártani nem árt, csak pozitív hatásai vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!