Szeretnénk megpróbálkozni a "természetes" szülésindítással (szex), viszont pár hónapja már nem csináltuk a hasam miatt, lehet ilyenkor hátulról csinálni?
Figyelt kérdés
Nem árt a babának vagy nekem? Arra gondolok, hogy ilyenkor azért mélyebben behatol a párom.
40 hetes vagyok
2008. aug. 15. 15:58
1/12 anonim válasza:
ne haragudj de ezt jo hülyeSégnek tartom .természetes szüléSinditàs..?mär ne szexelj 40 hetesen.inkäbb värd meg mig magätol megindul a szüléSed.söt..szted a picinek jo mär ha mär kész kifejlett baba,akärmikor megszülethet a napokban,oräkbanés eröteljes lökéseket éRez.sztem ne probälkozz mär szexxel...se elölröl se hätulrol...
2/12 anonim válasza:
Én szexeltem a 40.héten és nem indult be tőle a szülés de jó volt... bár nekem kicsi volt a hasam, de szerintem óvatosan ha kivánod miért ne
3/12 anonim válasza:
az első hozzászólónak ne beszéljen már hülyeségeket van amikor az orvos is javasolja túlhordásnál a kérdező nem véletlen írta.biztos valami konzervatív nyugdijas
4/12 anonim válasza:
nyugodtan lehet szexelni,orvosok is szokták javasolni,ha nincs nyitva a méhszáj.
5/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: ha a 41. hétig nem indul,akkor indítják, és ezt szeretném elkerülni. Amúgy osztom a véleményedet, felőlem maradhatna is, amíg akar.
Köszi a válaszokat.
2008. aug. 15. 16:11
6/12 anonim válasza:
nem vagyok nyugdijas:D,kisfiam most 10 honapos,külföldön szültem,és onnan van ez az informàciom..éS nem leszolni kell,itt Véleményekre kivàncsiak akik kéRdeznek.mindnekinek mäs a véleménye.de akkor pontozzz le és szexelj csak azert hogy meginduljon a szüléSed mert fosol a szülésinditàstol.tudjätok azzal lehet baj nem lenne ha sexelne ha jol esik neki.de azert szexelni mert megakarja inditani a szüléSt..hät nem tudom.kinek mi végülis..:)
7/12 anonim válasza:
Olvastama válaszokat én is azt mondom nyugottan probáld meg,csak ugy hogy ne fájjon,azt nem tudtam hogy ha nyitott kicsit a méhszáj akkor nem lehet szeretkezni ez tényleg igy van??
8/12 anonim válasza:
nem az hogy nem lehet.hanem nem ajänlatos,mert megindulhat a szülés.de ha ö éppen ezert szexel hogy meginduljon akkor jo..
9/12 anonim válasza:
Szia!
Én is 40. hetes vagyok, és mi is csináljuk a párommal. Eddig nálam még nem volt semmi eredménye, de lehet hogy neked segít. Nekem is a Doki, meg a védőnő javasolta.
Sok sikert a picihez, meg ahoz hogy nem sokára találkozhassatok!
(én bízok még a mai estére ígért hidegfrontban is)
10/12 anonim válasza:
Igen azért az is volt a kérdése hogy lehete-e és hogyan?!Én is ebben a cipőben járok bár még van idöm de aton gondolkodom hogy ezt mi is kiprobáljuk.Meg hát az ember nem csak azért csinálja hogy meginduljon hanem mert jol esik és ki tudja mikor lessz megint rá lehetöség(6 hét után),és az milyen lessz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!