Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két császármetszés után szült...

Két császármetszés után szült valaki hüvelyi úton, volt valami baj a heggel, minden rendben volt?

Figyelt kérdés
6 év telt el az utolsó császármetszéstől. Nagyon szeretnék rendesen szülni ha lehet. Első császár,mert nem tágultam,baba nyakán köldökzsinór. Második császár csak azért mert az első is az volt.
2014. nov. 22. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ilyenről nem hallottam, hogy nem veszik észre. Nekem a dokim mondta, hogy azonnal látják a ctg alapján is, és az vérzéssel jár és azt is látja, hogy rendellenes vérzés van. De amúgy persze minden lehet. De szerintem van pozitív példa is, nem mindig csak a negatívat kell felhozni. A sima szülés sem sima ügy, és a császár sem. Mert a műtét során is nagyon komoly gondok lehetne. Én pl túllélegtetés miatt sokkot kaptam, és utána órákig remegtem.
2014. nov. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!