Két császármetszés után szült valaki hüvelyi úton, volt valami baj a heggel, minden rendben volt?
Figyelt kérdés
6 év telt el az utolsó császármetszéstől. Nagyon szeretnék rendesen szülni ha lehet. Első császár,mert nem tágultam,baba nyakán köldökzsinór. Második császár csak azért mert az első is az volt.2014. nov. 22. 16:33
1/11 anonim válasza:
Hát, ez engem is érdekelne. Ha találsz olyan dokit aki ebben támogat, akkor írj kélek egy privát üzenetet nevével. Én most szeretnék majd szintén két császármetszés után természetes úton szülni, de eddig falakba ütköztem. Sőt a második jöhetett volna természetes úton, csak a dokim éppen a férjemet győzködte órákon át előtte, hogy hülyeség amit akarok és beszéljen le róla, aztán ahogy egyet nyekkentem, mert nagyon fájt, hiszem oxitocint is adtak, hogy gyorsabb legyen a dolog mert időre kell szülni. Szóval gáz volt, most ezt szeretném elkerülni, de senki jelenleg ezt nem akarja itthon asszisztálni. Szent István kórházban alapból tiltva van ennek a lehetősége, mert egy kismama meghalt tavaly, azóta nem engedik.
2/11 anonim válasza:
Nekem is két császárom volt,de mindenkitől azt hallom,hogy a 3.mindenképpen császár... Ti nem féltek a heg szétválástól? Nálam eltelt 4 év,és fenyegető heg szétválás miatt lett a második is az :(
3/11 A kérdező kommentje:
Amennyire utána tudtam érdeklődni ez csak magyarországon van így,hogy nem akarnak engedni császár után hüvelyi úton szülni!! Jó lenne,ha valaki írna,aki 2 császár után szült természetesen.
2014. nov. 22. 17:59
4/11 anonim válasza:
talán hasznos lehet: [link]
Nem tudom, hol éltek, engem ő műtött teljesen más miatt, nagyon jó orvosnak tartom.
5/11 anonim válasza:
Csak éppen Ő már nem vállal ilyen helyzetet. Most jártam utána. Engem is érint a téma. Meghalt egy magzat vagy kismama azt nem tudom biztosan, de lefújták az egészet a szt. Istvánban. Max a szent imre esélyes még. Egyébként nem félek a hegszétválástól, mert az nagyon ritka. Külföldön ez nem is kérdés, hogy ha volt is két császár akkor sem lehet csak külön engedéllyel a harmadik is az. El vagyunk nagyon maradva ezen a téren. Amúgy meg nekem oxitocinnal indították a második szülésemet szent imre kórházban császár után. Csak éppen a dokim volt szemét, mert leállította az egészet, vagyis a férjemet győzködte kint, hogy hagyjuk már abba. Mint ez később kiderült. A végén már elgem lett, hogy mindenki csak stresszelt, és kb már a kés a kezében volt a dokimnak. akkor mondta, hogy jó legyen, csak szülessen meg békében a lányom. Ezért keresek most másik dokit, de csak itt engedik ezt már itthon. Vagy még vidéken, Mohácson hallottam.
6/11 anonim válasza:
medvebarlang blog.
Ő kettőt is szült simán két sectio után.
de tudok mutatni olyan négy éves gyászjelentést, ahol együtt jelent meg az anya és a baba neve az újságban...
7/11 anonim válasza:
hiába pontoztok le, attól még nem támad fel a húgom.
8/11 anonim válasza:
Sajnos olyan esetet is tudok mondani, ahol sima szülés alatt halt meg valaki a doki felelőtlensége miatt. Mellettem a dokim végig ott volt amikor vajúdtam és egy szülésnő, rajtam a Ctg végig, amikor kicsit elmozdult kaptam is a fejemre. Mondjuk ebből lett a végén elegem, hogy mindenki stresszelt. És adtam fel, de vigyáztak és ott voltak, tudom, ha lett volna baj a műtő is le volt nekem foglalva. Talán ez is elvette a sok fájdalom mellette az erőmet, hogy a műtő készen állt, és mindenki rajtam és a szülésznőmön kívül arra várt, hogy mikor tolhatnak be. De másnak sikerült és boldog, és egészséges a baba. Ebből is van sok, csak itthon nem engedik, ezért van itthon kevés ilyen nő, és pozitív élmény.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kezecske. Nem szoktam senkit lepontozni,mivel mindenkinek joga van a saját véleményéhez.. szerintem...
2014. nov. 23. 15:17
10/11 anonim válasza:
anyukám műtősnő volt, + nemrég volt a családban egy kismama, akinek szintén két császára volt és a harmadikat természetes úton szerette volna végig vinni, , anya pedig azt tanácsolta neki, hogy nem szabad, mert a heg belül is szétrepedhet, amit az orvosok nem vesznek észre és pillanatok alatt elvérezhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!