Császármetszés után mikor lehet újra babát vállalni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 12:13
1/4 anonim válasza:
Fél évvel később már lehet, ha nem zavar, hogy a következő is császár lesz. Ha a következőt szeretnéd megpróbálni hüvelyi úton szülni, akkor a min. 18 hónapot, de inkább 24-et javasolják. Rajtad áll.
2/4 anonim válasza:
(Mármint a két szülés között 24 hónap :).
3/4 anonim válasza:
2,5 hónapja volt császárom a doki azt mondta, hogy 1 év kell hogy elteljen ha újra gyereket szeretnénk.
4/4 anonim válasza:
Nálunk 22 hónap volt a két császár között. És megpróbáltam a természetes szülést is, de nem jött össze, mert a magzatvizem már fekete lett a zöldesből, ott már nem szórakoztunk. Egyik doki megjegyezte, hogy milyen kevés idő telt el a két műtét között. Meglepődtem, meg a férjem is, amikor másoktól semmi ilyet nem hallottunk. Sőt nekem a terhesség előtt közvetlen más hasi műtétem is volt, azzal sem volt gond. Pedig nagy műtét volt. A saját dokim szerin t7-8 hónappal után már lehet próbálkozni. Előtte nem javasolta. Minden doki mást mond amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!