Honnan fogom tudni ha itt az idő?
én is így voltam, ettől féltem, aztán a nődokim mondta, hogy nyugi még senki nem ébredt úgy hogy a lába között van a bébi :)
Nekem semmi előjele nem volt, 39.héten egyik este elfolyt a magzatvíz így egyértelmű volt, hogy indulunk.
Észre fogod venni.
Boldog Babavárást!
Ó, én is ezen aggódtam folyamatosan a 36. héttől, de aztán észrevettem :) :) Pont a kiírt nap előtti este két kattanást hallottam a hasam felől, aztán elöntött a magzatvíz. Ha elfolyik a magzatvized, az mindenképpen összetéveszthetetlen, és tuti, hogy észreveszed. Ha pedig fájásokkal kezdődik, azt is észre fogod venni, mert erősen és periodikusan fáj. Akkor én már bent voltam a kórházban amikor beindultak a fájások, de megállapítottam, hogy azt is felismertem volna. :)
Ha bármi gyanús egyébként, inkább menj be, és legyen egy utad potyára, én így voltam vele... küldjenek inkább haza, mint hogy bármi gond legyen, és későn induljak.
Szia
Nekem a pocim eleve fent sem volt soha,mindig úgy "lógó"pozícióban volt,azért nem aggódtam,mert mikor 33hetesen a kislányom harántban feküdt,akkor is ugyan úgy lent volt a hasam. Ha közeleg a szülés,annak azért lehetnek,sőt szoktak lenni jelei.. esetleg újra hányingered lesz,hasmenésed van napokig,vagy egyszerre egész nap.. elmegy a nyákdugó előtte pár héttel,esetleg ha mész vizsgálatra egy-két ujjnyira nyiva vagy,vagy meg van rövidülve a méhszájad,ilyenek. Persze van amikor minden előjel nélkül kezdődik,de azt is tudni fogod,hogy az fájás,mivel a végén vagy,és hasonló fájdalom sincs így a vége amivel össze lehetne téveszteni! ha úgy érzed ezek már fájások,mert bő fél percig fáj,aztán eltűnik,érdemes elkezdeni mozgolódni,ha elmúlik akkor jóslófájás,ha nem,akkor vedd a kezedbe a telefonodon a stoppert,és mérd őket. Ha rendszereződik akkor 7-8percesekkel el lehet indulni,max még bent lesz utána vagy 7-8órát a baba :)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!