Pompom3 kérdése:
Vajon így honnan fogom tudni, hogy itt az idő?
Figyelt kérdés
37hkm vagyok,esténként 10-15percenként hát és alhasi fájdalmaim vannak,kb:2-3órán keresztül,majd vagy elmullik vagy sikerül elaludnom.Így honnan fogom tudni,hogy ha itt az idő és menni kell a korházba és nem csak azt fogom hinni,hogy:"majd ez is elmullik mint máskor?".2014. febr. 12. 10:35
1/16 anonim válasza:
Csak azt tudom leírni, amiket nekünk mondtak a szülőszoba látogatáson. Hátha segít. Azt mondták akkor kell menni, ha már 5-6 perces fájások vannak (hamarabb felesleges, persze nem tudom, ennyi időre laktok a kórháztól), azt mondták, ezeket a fájásokat nem fogjuk mással összekeverni :). Illetve persze akkor, ha szivárog vagy elfolyik a magzatvíz, vagy vérzés van.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem lakunk messze a kórháztól. Az este már majdnem mondtam a páromnak,hogy menjünk a kórházba olyan erősen fájt,rendszeresen 10-15percenként,csak feküdtem szuszogtam szépen,majd lassan enyhült,és elaludtam.
2014. febr. 12. 10:51
3/16 anonim válasza:
Tudni fogod, hogy na most menni kell. Nekem elfolyt a vizem hajnalban ès mire beèrtünk már 5 percenkènt jöttek a fájások,de ìgy is 12 órát vajúdtam. Èn is fèltem,h honnan fogom tudni itt az idő...Lènyeg,h ezen ne stresszelj. Èn idegeskedtem igy 38.hèten meg is született a kisfiam.
4/16 A kérdező kommentje:
Pont ezért is stresszelek kicsit,mivel a dokim 2hete "megnyugtatott",hogy szerinte nem fogom végig hordani a terhességem,mivel minden úgymond a helyén van!:) Ezért is van,hogy nem tudom mire gondoljak mikor esténként vagy a nap bármely szakaszában jönnek a görcsök és a fájdalom....
2014. febr. 12. 11:00
5/16 anonim válasza:
Én is ettől féltem, mert nekem is voltak ilyen fájdalmaim előtte. Hát, annyit tudok mondani, amit nekem is mondtak, és én sem hittem el, amíg nem tapasztaltam: TUDNI FOGOD! :) Nem múlik, egyre nő, másképp fáj... bennem kétség nem volt 1-2 óra után, hogy ez most más, mint korábban. Hidd el, tudni fogod, de leírni nem lehet, miért. Érezni fogod, hogy eljött az idő, és ami fix: tuti nem alszol el közben, nem alszod át! :) Kizárt! :)
6/16 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm akivel egy időpontra voltunk kiìrva jul 18. Neki mondták valószìnű,h korábban fog jönni a baba. Az èn kisfiam júl 1.jèn az övè júl 28.án született. Majd a kicsi eldönti. Maradj nyugodt az a lènyeg. Tudom könnyű ezt mondani főleg 1. babánál :) .
7/16 anonim válasza:
Szia. Ez még nem igazi fájás, csak erős jóslók. Bár annyira erősek sem lehetnek, mert el tudsz tőlük aludni. Nekem a szülés ugyan így indult, rendszertelen de erős jóslókkal, amik annyirra fájtak hogy éjszaka semmit tudtam aludni tőlük. Ez 12 órán át tartott, majd elfolyt a magzatvizem, és rá még 12 órára született meg a kisfiam. Persze nekem ezek az erős jóslók előtt 4 nappal már tágulási vérzésem volt és a nyákdugóm is 2 napig távozott. 40+3 hetesen szültem.
Hidd el, tudni fogod mikor vajúdsz már,mert azok a fájasok sokkal erősebbek mint ezek a jóslók, és minden egyes fájásba bele fogsz izzadni :)
Könnyű szülést kívánok neked
9/16 anonim válasza:
Én a második babánál voltam így, hiába volt a második. De egyértelművé vált, amikor ott volt az idő. Másabbak voltak a fájdalmak.
10/16 anonim válasza:
Ne stresszelj!!! Persze tudom, konnyu mondani. En is igy voltam, kb a 36. hettol josloztam, es raadasul a mehszajam is kitagult 1 centire. Mondta az orvos, hogy nem fogom kihuzni a vegeig( na persze). 41 hetre szultem, magzatvizszivargassal kezdodott, eloszor azt hittem, hogy vizelet.(nem az volt :D) Ne felj tudni fogod, valami belso hang megsugja. Na jo nem szo szerint. Elojon az anyaioszton. Kitartast es konnyu szulest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!