Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első császárt jól...

Ha az első császárt jól viseltem akkor a vajon a másodikat is jól fogom? Másnak mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Tudom erre nem lehet normálisan válaszolni mert egyén függő.De nagyon érdekelne másoknak milyen volt.
2013. jan. 7. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő pozitív élmény. Volt egy-két nagyobb különbség, pl. az elsőnél meg se kottyant a spinális injekció beadása, a másodiknál elég kellemetlen volt, viszont amikor a műtét után pár óránként megnyomkodták a hasam (vérzés ellenőrzése miatt? ezt sose tudtam), az az elsőnél volt rossz, a másodiknál meg sem éreztem. :)) A katéter mindkettőnél kiesett az első felkelésnél :))

Szóval igen, én mindkettőt jól viseltem.

2013. jan. 7. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is nagyon jól viseltem mindkettőt. Az elsővel is kb 1-1,5 hét alatt felépültem a másodikkal is.

Mikor a kicsi született és fel kellett kelni, na utána mondtam a dokinak, hogy nem emlékeztem rá, hogy ez ennyire tud fájni :)) Talán úgy tűnt, hogy jobban fájt a második után, de igazából még ma sem tudom hogy valóban jobban fájt-e, vagy csak elhalványultak az emlékek. :)

Az egyetlen ami különbség volt, az az, hogy a második műtét utáni oxitocin injekciók után annyira görcsöltem, hogy hideg veríték folyt rajtam, kb, mintha vajúdtam volna, na erre határozottan emlékszem, hogy az elsőnél ilyen nem volt.

2013. jan. 7. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat en a masodiknal az oruletbe kergettem mindenkit, nem tudom mi utott belem! Egyfolytaban nyavajogtam, kerek vizet, fazom, le fog esni a vernyomasom, stb. adtak is valamit a vernyomasra mert szerepelt a papiromon hogy zuhanni fog a beka popoja ala, utana meg magas lett...aztan annyit beszeltem mindenfelerol, hogy nyugtatot adtak. Miutan megkaptam a morfiumadagom, akkor meg annyit ettem, mint egy kisfarkas. Ki is hanytam...de borzasztoan turelmesek voltak velem. Nem ertem mi tortenhetett velem, az elsot rendkivul jol es nyugodtam viseltem, fizikailag semmi kulonbseg nem volt a ketto kozt. Zurichben szulettek a gyermekeim.
2013. jan. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!