Ha az első császárt jól viseltem akkor a vajon a másodikat is jól fogom? Másnak mi a tapasztalata?
Nekem mindkettő pozitív élmény. Volt egy-két nagyobb különbség, pl. az elsőnél meg se kottyant a spinális injekció beadása, a másodiknál elég kellemetlen volt, viszont amikor a műtét után pár óránként megnyomkodták a hasam (vérzés ellenőrzése miatt? ezt sose tudtam), az az elsőnél volt rossz, a másodiknál meg sem éreztem. :)) A katéter mindkettőnél kiesett az első felkelésnél :))
Szóval igen, én mindkettőt jól viseltem.
Én is nagyon jól viseltem mindkettőt. Az elsővel is kb 1-1,5 hét alatt felépültem a másodikkal is.
Mikor a kicsi született és fel kellett kelni, na utána mondtam a dokinak, hogy nem emlékeztem rá, hogy ez ennyire tud fájni :)) Talán úgy tűnt, hogy jobban fájt a második után, de igazából még ma sem tudom hogy valóban jobban fájt-e, vagy csak elhalványultak az emlékek. :)
Az egyetlen ami különbség volt, az az, hogy a második műtét utáni oxitocin injekciók után annyira görcsöltem, hogy hideg veríték folyt rajtam, kb, mintha vajúdtam volna, na erre határozottan emlékszem, hogy az elsőnél ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!