Aki az első két babáját viszonylag könnyen szülte, az a harmadiknál mire számítson? Akinek van tapasztalata leírná?
Nekem a harmadik volt a leggyorsabb,épp hogy beértünk a korházba 20 alatt meg volt a babám :)
Hasonlókat kívánok neked is..
Igaz,én még hárommnál nem tartok,de amikor tervezgettük,hogy legyen-e vagy ne legyen harmadik gyermekünk többek közt a szülés részéről is rengeteget olvastam.
Én általánosságban az olvasottakból azt a következtetést vontam le, hogy:
- az első szülés olyan, amilyen, nem lehet megjósolni
- a második szülés, abban az esetben ha az első hüvelyi úton komplikációk nélkül zajlott akkor a legkönnyebb, mert a még már edzett, tanult, elég laza ott ahol kell de elég erős is ahoz, hoy "dolgozni" tudjon
- harmadik és többedik szülés pedig ismét egyre nehezebb (lehet hogy a harmadik még nem, és az sem mindegy mennyi idő telik el a szülések közt), de mivel a méh egyre gyengébb, egyre kisebb erővel tud dolgozni, ezért nehéz a szülés
Hogy mi az igazság ebben azt nem tudom (még).
Mindenkinek köszi a választ!
Annyira akkor nem fogok a harmadik szülés miatt parázni kb 2hónap mulva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!