A 2. szülés könnyebb, másabb mint az első? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Én az első babámmal nagyon megszenvedtem,akkor megfogadtam a szülőágyon hogy többet nem szülök,de most a kis tesót várom és félek.Mindenki azzal nyugtat hogy a második már nem lesz olyan nehéz.Ez tényleg igaz?2011. márc. 15. 07:30
1/4 anonim válasza:
A második másabb, de nem biztos, hogy könnyebb. Nekem az elsö sürgösségi császár lett (nem tágultam, és elég hosszú vajudás után jött a mütét), a második 5 óra alatt meglett simán és igen könnyen, a harmadik 16 óra vajúdás után simán, de elég sokáig tartott a kitolás is. Mindhárom gyerek kb ugyanakkora volt, tehát nem ez volt a különbség.
De azért remélem, neked könnyebb lesz a második.
2/4 anonim válasza:
Szia nekem a második sokkal gyorsabb volt cirka 1.5 óra viszont sokkal sokkal jobban fájt
3/4 anonim válasza:
Én a harmadikkal szenvedtem meg a legjobban,3 napi vajúdás után szültem meg!
4/4 TKI Ibolya válasza:
Nekem a második gyorsabb és fájdalmasabb volt de ez nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!