Mit tehetek? 1 éves babám első fogai töve sárgultak. Van valakinek tapasztalata e téren?
Hát persze, hogy van az ELMEXnek gyerekfogkrémje!!!!
0-6 éves korig, 7-12 éves korig. Mi ezeket használjuk 3 gyereknél...
A kérdésedre válaszolva: még nem kell fogkrém, majd csak akkor, ha megtanul köpni. Nem szabad lenyelni a fogkrémet.
A sárgaság a fogain lepedék, ha jól megmosod neki, eltűnik.
3 gyerekes anyuka vagyok
:) Gondoltam, hogy lesz unintelligens válasz is...nagy az Isten állatkertje.
Nem szedett antibiot, nem volt még beteg szerencsére. Mindenből a legjobbat veszem neki, így a fogkrémből is, amit orvos ajánlott (nem itt kérdeztem, és hallgattam okoskodó háziasszonyokra). A zymafluort is orvos ajánlotta, mert nem kap elegendő fluort a vízből, így hogy ne romoljon el (szuvasodjon) kell neki naponta adni. Ez nem gyógyszer, csak fluor. Nem tudom milyen "szarra" gondolt a válaszoló, de nem is érdekel az ilyen sötét hozzászólás. A többieknek köszönöm a választ. Most, hogy mosom pár napja, már jobb a helyzet.:)
Igen, köszönöm a linket, ez segíthet páraknak.
Az elmexnek is van babafogkrémje jééééééééé.:)))))) Könyörgöm, ha valamit nem tudsz, ne okoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!