Pompom3 kérdése:
Vajon így honnan fogom tudni, hogy itt az idő?
Figyelt kérdés
37hkm vagyok,esténként 10-15percenként hát és alhasi fájdalmaim vannak,kb:2-3órán keresztül,majd vagy elmullik vagy sikerül elaludnom.Így honnan fogom tudni,hogy ha itt az idő és menni kell a korházba és nem csak azt fogom hinni,hogy:"majd ez is elmullik mint máskor?".2014. febr. 12. 10:35
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást! :)
2014. febr. 12. 15:32
12/16 anonim 

válasza:

Hidd el, hogy összetéveszthetetlen! Én sem hittem el, de mikor az első igazi fájásom volt, tudtam, hogy ez az! előtte 1 héttel volt tágulásos vérzésem, pedig már akkor is c2222 volt. Én is megpróbáltam aludni, de nem bírtam. :)
13/16 anonim 

válasza:

2 fiam van. Az egyikkel elfolyt a magzatvíz. A másodikat szexel csalogattuk ki. Ha a derekad is fáj rendszeresen akkor valószínű de nem biztos hogy itt az idő. Ilyen meleg vizes tusolásra erősödő fájásnálm már 95% hogy baba lesz.
14/16 anonim 

válasza:

Igen, a derékfájás nekem is gyanús. Vagy a hátad fáj? Nekem az első babánál sok jóslóm volt, de a derékfájással elkezdődött az igazi.
15/16 A kérdező kommentje:
Amikor fáj akkor a derekam fáj! Holnap megyek a dokihoz,meg ctg-re és majd kiderül mi lesz,mivel azt mondta legutóbb a dokim,hogy majd ami most következk vizsgálat után lehet bent tart és megindítja a szülést! :)
2014. febr. 13. 08:43
16/16 anonim válasza:
Én sem hittem mikor mindenki azt mondta, majd tudni fogom h ez az a fájás, nekem egy erős ütésszerű derékfájással kezdődött, meg sem tudtam moccani, előtte is fájdogált a derekam, de az teljesen más érzés volt. Kitartást és türelmet :-) úgyis a baba dönti el, gondolj erre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!