Barbara2012 kérdése:
Meg fogom tudni különböztetni a jósló fájást az igazi fájástól? (38 hetes vagyok)
Figyelt kérdés
Most is szokott görcsölni a hasam elég hosszam, de rendszertelenül. Tudni fogom ,hogy mikor kell indulnom?2013. máj. 30. 15:12
1/21 anonim válasza:
A jóslót hiheted igazinak, de az igazit nem fogod összekeverni a jóslóval, sokkal-sokkal erősebb. Na meg az igazi fájás rendszeresen jön, ha már egy ideje jóslózol azért érdemes mérni az időt, hátha :)
2/21 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg erősebb lesz ,hogy tutira felismerjem. :-) 1-2 óráig szokott fájni utána semmi. Örülnék neki ha épp NST-én lennék és nem engednének már haza. Ott biztos jó helyen lennék.
2013. máj. 30. 15:35
3/21 anonim válasza:
Nyugodj meg, a jóslót nem nagyon lehet összetéveszteni az igazi fájással. Ezek rendszeresen jönnek és erősek. Én például, amikor már görnyedtem fájás alatt biztosan tudtam, hogy itt az idő. Könnyű szülést kívánok.
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a szüléstől egyenlőre nem félek, (majd ha , ott leszek biztos fogok) inkább attól hogy nem fogom tudni ,hogy mikor induljunk.
2013. máj. 30. 15:48
5/21 anonim válasza:
Én 3 hete már hogy jóslózom. Változó nálam van hogy pár napig semmi van hogy 1 nap 4x is. Semmi jele a szülésnek.
39+3hkm
6/21 anonim válasza:
Én azt hallottam, ha jóslófájásra beveszel 2 db magnézium tablettát és elmúlik, akkor még nem szülsz. De hidd el, ha 10 percenként jönnek a fájások, érezni fogod a medencédet :) Még akkor is bőven elég bebattyogni a kórházba, 2 órán belül :)
7/21 anonim válasza:
nyugi, en is ettol feltem. :) hât az igazi fajasokat nem lehet osszekeverni semmivel. :) eros, es nagyon pontosan kovetik egymast. attol ne felj, h a szuloszoban jon meg a felelem. amint atleped a szuloszoba kuszobet, minden felelem megszunik. nekem igy volt :) volt eleg bajom a fajasokkal :D mar csak az lesz a szemed elott h minel elobb a kezedben foghasd a babyd ;) konnyu szulest, irj majd ha megszultel es h milyen volt! :)
8/21 anonim válasza:
Nekem is voltak josloim ossze-vissza.
Aztan jottek a fajasok, es meglepett, hogy egybol rendszeresek voltak. De nagyon enyhek. Aztan forro vizbe ultem egy orara, az egy kis idore megszuntette a fajdalmat de utana meg erosebben visszajottek es egyre rendszeresebbek voltak.
De majd csak akkor kell bemenned a korhazba, ha kb 1,5-2 oran keresztul 5 perces fajasaid vannak. En mar 1 ora ilyen fajas utan a falat kapartam, eleg egyertelmu volt.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a nagyon hasznos válaszokat. A doki is megnyugtatott, hogy nem ciki, ha bemegyek és hazaküldenek, hogy csak vaklárma volt. :-) Majd írok, ha valami változás lesz, vagy ha megszületik a kisfiam.
2013. máj. 31. 12:05
10/21 timszy25 válasza:
Biztos észre fogod venni mert az igazi fájás tényleg sokkal erősebb.Amúgy ha elmész lezuhanyozni meleg vízzel és nem múlik el az igazi fájás.Nekem ez bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!