A normális, hogy nem ad a kórház a szülésemmel tájékoztatást? Hárítottak, keressem az orvost, dehát nekem nem volt orvosom.
aki épp ügyeletben volt, az "foglalkozott velem" ami szinte a nullával egyenlő, ő egy gyakornok, szülésnél csak nézte a többieket, ott volt egy szülésznő, meg asszisztensek.
a nevüket sem tudom, csak a gyakornokét.
a szülészeten akit kapcsoltak, olyanokat mondott még azon kívül, hogy keressem az orvost, hogy nem né bele a gépbe, mert hát nekik dolguk van..
érdekelnének a megszült lepényem érettségi adatai, kaptam e fájdalomcsillapítást, mi az az episiotómia(zárón ez áll:normál szülés zajlott le episiotómiával, mit kaptam "perifériás"(?)infúióban, adtak e szülés előtt "szokásos"antibiotikumot(ami védi a magzatot az útján, hogy ne szedjen össze fertőzéseket ..elvileg), aztán CTG szülés alatt, ez is mi?
Szia
az infúzióban kaphattál Oxitocint(méh összehúzó),cukrot,ha látták,hogy szükséges,vagy egyszerű folyadékpótlást.ezek mindegyike orvosi megítélésen alapul.
A későn vállalt terhességnek nem függvénye a jelenleg kihordott alatti placenta állapot.nem feltétlenül fog meszesedni.de mint azt többen is írták ezekkel a stádiumokkal is kihordható a babó probléma mentesen
Sajna hiába nyomozol a placenta stádiumod után,mert azt utólag senki nem fogja tudni neked megmondani.Szülés után meg vlsz nem vizsgálták.
Én nem néztem meg a zárójelentésemet,mert probléma mentes volt minden.nem is látott orvos szüléskor és utána se,de miután odaadtam a háziorvosomnak a zárót,megkérdezte hogy császároztak e?mondom nem,mert a papíron az áll.
szóval vicces dolgok kerülnek a záró papírra
:)
(12 napos,3. gyermek anyukája)
30-as
nem "kell" hanem orvosi protokoll és nem hasra ütés szerűen vezették be.
"
az infúzióban kaphattál Oxitocint"
az komoly, a tudtom nélkül...
"
Szülés után meg vlsz nem vizsgálták. " alap, hogy vizsgálják
"megkérdezte hogy császároztak e?mondom nem,mert a papíron az áll. " a kódok miatt több pénzt kap a kórház, nekem meg életveszélyes állapotúnak titulálták a babát az új(?) gyerekorvosnak tűnt fel a kódszám..
igen, meg mindenkit veszélyetetett terhesnek kódolnak .
akkorhát soha nem fogom megtudni..
"nem szabad megelőzésképp antibiotikumot használni, mert azzal a kórházak gyógyszerrezisztens bacitenyészetté alakulnak"
vagy csak spórolnak...
és nemhlyéztem senkit, csak van bennem egy alap bosszankodás, hogy érdeke gyerekkoromtól kezdve minden nőgyógyászati szűrésem benne van a rendszerükben, de amikor meg szül az ember, hirtelen senki nem tud semmit
az nagyon nagy baj lenne ha alapból antibiotikumot kapna egy baba, szülés előtt vagy után! többet árt mint használ ilyen piciknél, csak nagyon indokolt esetben szabad adni.
nem is értem honnan szeded ezt, hogy mindenki kap!
én se kaptam, ismerőseim se kaptak, szerencsére nem kellett és ennek örülnöd kéne, nem az asztalt verned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!