Ez szerintetek normalis? Nem tudom epp ezert kerdezem, gondolom vannak itt tapasztaltapp anyukak, kismamak.
Figyelt kérdés
Zart mehszaj de vizesedek kivetel a labam(az is be volt dagadva de mar nincs egy ideje) es hazaengedtek a korhazbol, mikozben ki vagyok irva mara. Ez normalis, mert nekem meg csak elso baba es nem igazan ertek hozza? Joslofajasokkal mentem be, de hazaengedtek azzal, hogy menjek minden nap be ctg-re innentol kezdve, figyeljek oda, hogy nem lazasodok e stb. Kicsit akkor is fura...bent kellett volna tartsanak megfigyelesen vagy nem?2014. szept. 27. 04:04
1/8 anonim válasza:
Engem is hazaengedtek anno, amit nem bántam, mert itthon mègiscsak jobb. Ha a ctg nem mutatott semmi bajt, akkor nincs sok èrtelme bent lenni, ha nincs messze a kòrhàz. Kitartás, maholnap meglesz az a baba! Könnyû szülést kívánok!
2/8 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy ilyen normális kórházban szülsz. A babák kB. 20%-a születik a kiìràs napján. Tök jó, hogy nem avatkozik be senki. Figyelik a babát minden nap, és majd kibújik, ha megérett a kinti életre. Nyugi! Könnyű és gyors szülést!
3/8 anonim válasza:
Ha bent maradsz se csinálnak többet mint amit ambulánsan megtesznek ha bemész naponta, jobb otthon, hidd el.
4/8 anonim válasza:
Tök jó hogy kiengedtek, örülj neki. Máshol ilyenkor oxi, burokrepesztés aztán hadd szóljon... szerencsés vagy. De azért ne vedd félvállról, ha nagyon úgy érzed hogy valami nem stimmel, menj be.
5/8 anonim válasza:
Ha nem nyílik a méhszáj és a ctg nem mutat fájásokat, nem ment el a magzatvíz sem és a babának is jó a szívhangja, miért tartanának bent?
Akkor kell menni, ha a fájások rendszeresek lesznek, meg fogod ismerni. Akkor pedig bent fognak tartani, ha valami azt jelzi a fájásokon kívül, hogy beindul a szülés, vagy be kell indítani. Türelem :)
6/8 anonim válasza:
Ja és engem ctg-ről zavartak hétfő reggel a szülőszobába, nyílt a méhszáj is, szóval ha ilyet találnak neked is CTG vizsgálatnál, akkor tuti bent maradsz már aznapra.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat mostmar nyugodtabb vagyok :-)
Utolso valaszolo: ezek szerint barmikor elkezdhet nyilni a mehszajam? Hat mar nem bannam, ha kibujna nagyon nehez es akkora hasam van, hogy meg az orvosok is azt hiszik ranezesre, hogy ikrek. :-)
2014. szept. 27. 11:51
8/8 A kérdező kommentje:
Vegul megis csak bent kotottem ki. :) ma nem volt valami jo a vernyomasom es bent kellett maradjaj ctg utan :-/ ez van ameddig meg nem szulok itt leszek :-(
2014. szept. 27. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!